FX X8 8350 ve GTX 770 Tabanlı Sistem Toplama

Mert Gün

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar;

Uzun süredir düşündüğüm sistem toplama düşüncemi 1-2 gün içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyorum. Herhangi bir uyumsuzluk var mı ? Aklınızdan geçen önerileri ve dikkat etmem gereken hususları yazabilirsiniz.

Donanım.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı bence R9 280X yap. Çünkü 3 GB daha ileriye dönük olur. 2 sene sonra filan değişirim dersen kesinlikle 770 al. Onun haricinde Ram'leri 1866 MHZ yapabilirsin almışken öyle al.

İlerde upgrade yaparım dersen güç kaydağını yüksek tut. Ssd de eklemeni öneririm. Anakarda da Gigabyte ud3 - ud5 kullanabilirsin. Ramleri 1866 veya daha yuksek hızlı alabilirsin anakartına bağlı.

Güç kaynağını 80+ bir model seçebilirsiniz daha verimli olur ve gücünü yüksek tutunki 3-5 sene sonra herhangi bir bileşen alırken birde güç kaynağına para ödemeyin.

Öncelikle hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi tek tek not aldım araştırıyorum. Aklınızdan ufak bir şey bile olsa yazıp geçerseniz yarın aklımda soru işaretleri olmadan net fikrimi vererek satın almak için yola çıkarım :neo:

Not: Kullanma amacım 5 sene yükseltme yapmadan grafik ayarları orta seviyede güncel oyunlar oynamak.
AutoCAD, SolidWorks, 3DS MAX gibi çizim-tasarım programları yanında VegasPro ve After Effects gibi programları sık sık kullanmak.

1080P monitör kullanıyorsan Gtx 770 yetecektir kardeşim. Oyun firmaları her ne kadar 3 gb vram istenilen oyunlar çıkarsalar da 2 gb vram yetiyor bu oyunlara. Sitem incelemelerimde videolu bir şekilde gösterdim. Örneğin; Thief, WatchDogs. Ayrıca sen çizim ve render de yapıyorsun. R9 280X alman hata olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı