FX5200 sistem Zula'yı kaldırır mı?

Geguaqo

Decapat
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 2003 senesinde topladığımız bir sistem var. Ben buna 2-3 sene önce Windows 7 yükledim. Biliyorum biraz eski ama yine de internette gezinmek, picasa gibi basit edit programları ve Office programları için yeterli geliyor. Geçenlerde Zula oynayabilmek için MX440 64 MB ekran kartını FX5200 128MB ekran kartıyla değiştirdim. Letgo'da buldum 20 TL tuttu😀.GTA San Andreas, Max Payne 2 gibi oyunlar yükledim. GTA San Andreas biraz kasma yaptı fakat Max Payne 2 sorunsuz çalıştı. Şimdi bu sistem de Zula oynamak istiyorum ama öncelikle sizlere sistemimin özellkleri yazayım.
-Athlon XP 2200+ işlemci.
-NVIDIA GeForce FX5200 ekran kartı.
-1 GB RAM.
-80 GB IDE HDD.
@Recep Baltaş @Ali Güngör bir el atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
GTA: Sa aslında o kadar da kasmıyor 45 FPS veriyor.
Ya lütfen sadece ekran kartını baz alarak konuşalım.

İmkansız. 2010 yılında çıkan laptopum kastırıyor. 1 GB RAM'i bırakın 8 taksanız yine de 20 üstü vermez. Ve RAM gereksinimi ekran kartı için 512 MB. RAM olarak 2 GB istiyor. Yani bu bilgisayara yapabileceğiniz en üst noktaya yükseltseniz bile oynatmaz. 2003 yılından kalan bir PC için aşırı zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı