FX6300 bilgisayara ekran kartı takmak

YekkLow

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistem şu şekilde;
  • Sapphire HD 6850 ekran karti
  • 8 GB Kingston bellek
  • ASUS M5A78l-mlx3 anakart
  • AMD 6 Core FX6300 işlemci
Bu sisteme AMD RX 570 Nitro+ 4 GB takmak istiyorum sizce FX6300 bu işin üstesinden gelebilirmi işlemcinin base GHz'si 3.5 o.c ile 4'e çıkarıp kullanırım diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz bir fikrinizi almak istedim ve araştırmalarım sonucunda aynı sisteme sahip Rus arkadaşımın aynı sistemle oynadığı oyunlar ektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki arkadaş gibi ayarları ultraya çekip darboğazı azaltmak istiyorum , anakartım ryzen desteklemiyor eğer destekliyor olsaydı üzerine biraz daha para biriktirip R5 1600x ile kullanıcaktım ama anakart'ında değişmesi gerekiyor.1-2 ay ben para biriktirene kadar bana dayansa yeter diye düşünüyorum , anakart+işlemci upgrade edicem. Bu arada önerilere açığım RX 570 Nitro+ OC ile kullanabileceğim anakart ve işlemci için.

Performans memnun etmeyebilir. Rx 560, GTX 1050ti ya da 750ti deneyebilirsiniz.
Evet performans memnun etmeyebilir ama zaten 1-2 aya sisteme anakart ve işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum upgradeyi yaptığım zamanda yanına ekran kartı hafif kalıcak ondan korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı