FX8 8350 ve R9 280X tabanlı pc alıyorum güç kaynağı ne kadar olmalı?

Arkadaşlar sistem konsunda bir sıkıntı yok sadece bu parçaları göz onunda bulundurarak ve tabiki pc nin oyun için olduğunu düşünerek kaç Watt güç kaynağına ihtiyacım olduğunu öğrenmek istiyorum marka model şeklinde değilde direk Watt cinsinden yazarsanız çok memnun olurum :)

Edit: 600W bir kasa beğenmiştim ve alacaktım fakat r9 280x TOXIC ın internet sitesinde 750W güç kaynağı gerekir yazıyordu o biraz beynimi bulandırdı. 600W yeterli olmayakmış gibi bir düşünceye kapıldım ama 750W de sıkıntı benim için 700W alsam sizce yeterli olur mu ?

Sen evga 600w 80 plus bronze al. İnventus da. Gerçek 600w her türlü yeter. Onların yazdıklarına bakma sen. Highpower 750w 80 plus bronze fiyatı çok uygun. O da alınabilir. Tavsiyelerim bunlar. Gerçek 600w psu yeter. (+80 plus bronze olursa çok iyi olur)

Anladım ozaman kasaların kendi içersiinde gelen güç kaynakları sanırım sıkıntılı oluyor 80+ özelliği olmadığı için güç kaynağı olmayan bir kasa ve 80+ özellikli bir güç kaynağı alayım teşekkürler ilginize :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı