FX8300 Tabanlı Sistem Toplama

Eğer 3000 TL düşünürseniz bunu tavsiye ederim, ayrıca indirimleri olabildiğince takip etmek gerekiyor.
NOT:Ekran kartı GTX 960 4 GB 879,01 TL Vatan' da bu tür güzel indirimler olabiliyor. :)
asdasdada.png

Eğer 3000 TL düşünürseniz bunu tavsiye ederim, ayrıca indirimleri olabildiğince takip etmek gerekiyor.
NOT:Ekran kartı GTX 960 4 GB 879,01 TL Vatan' da bu tür güzel indirimler olabiliyor. :)Eki Görüntüle 116163
Ulan dedim ne güzel sistem olmuş hemen kaydedeyim dedim bir baktım ki ne göreyim :D anakart yok hııııı :( anakartta olsa 10 numara 5 yıldız sistem ama gine dursun dolar düşerse alırım bu sistemi teşekkürler.

Pardon kardeşim bu aralar hiç kendimde değilim malum sınavlar başladı ve haftada 2 yada 3 defa sosyal e girebiliyorum. İlk attığım sistemde de anakartı DDR3 yapmışım HDD koymamışım kafam çok dağınık. Eğer fiyatı düşürmek istersen Monitör den kısabilirsin iyi sosyaller. :)
sadas.png

Pardon kardeşim bu aralar hiç kendimde değilim malum sınavlar başladı ve haftada 2 yada 3 defa sosyal e girebiliyorum. İlk attığım sistemde de anakartı DDR3 yapmışım HDD koymamışım kafam çok dağınık. Eğer fiyatı düşürmek istersen Monitör den kısabilirsin iyi sosyaller. :)Eki Görüntüle 116164
Önemli değil kardeşim, yalnız ben monitöre taktım monitörü kesin alıyorum vallaha çok güzel teşekkür ederim sistem için dolar düşmezse bu sistemi aynen alıyorum. Fakat aklıma kasa ve anakart takıldı sence kasa dandik çıkmaz deme ve anakartta da darboğaz gibi birşey olmaz ?

Önemli değil kardeşim, yalnız ben monitöre taktım monitörü kesin alıyorum vallaha çok güzel teşekkür ederim sistem için dolar düşmezse bu sistemi aynen alıyorum. Fakat aklıma kasa ve anakart takıldı sence kasa dandik çıkmaz deme ve anakartta da darboğaz gibi birşey olmaz ?
Kasaya kefilim kardeşim.:D Daha önce bu kasa ile ilgili sorunu olan bir kişi duymadım görmedim. Anakart da sağlamdır sizi üzmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı