FX8320 + R9 270 Sistem Oyun Oynarken Çok Isınıyor

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 4.728
İşlemcinin termal macununu yenilemenizin faydası olmaz çünkü ekran kartınız ısınıyor bunun sebebi de büyük ihtimalle sıcaklıklar.
Ben emin olmak için yapmanız gerekeni söyledim, gerisi size kalmış.
Kasa için hava sirkülasyonunun yeterli seviyelerde olmaması ekran kartının kolay ısınıp zor soğumasına neden olur. Kasayı hava alabileceği bir yere konumlandırın ve en azından bir egzoz ve 2 adet içeri hava veren fan bulunsun.
Yan kapakta veya alt tabanda ızgara varsa ilk buraları tercih edin, ekran kartına direkt olarak etki eder.
Peki teşekkür ederim, son 2 sorum var:
1) Cidden dediğiniz yöntem işe yarar mı? Birde, bu egzoz fanı nereden bulabilirim?
2) Aida 64 Extreme Programını silsem parayla ilgili bir şey gelir mi? Ve silip tekrar kullanabilir miyim?:LOL:

Kasanın resmini çekip atar mısınız?
Üstten.
Yarın atsam sorun olur mu?:kararsız: Şimdi çok önemli bir işim var:(. Ama kısaca anlatırsam kasam Thermalteke Commender 700w ve kasanın üstünde ve arkasında 1 adet fan var. Kasayla masa arası 25-30 cm (Üstten), arkadan 15-20 cm arası bir boşluk var ve bu boşluklar yetmiyor.

unnamed (6).jpg

1 numaraya ve solundaki fan boşluğuna aynı zamanda 4 ve 2 numaralı fan boşluklarına kasa fanı alıp takarsanız sorunumuz çözülür.

Eki Görüntüle 50264
1 numaraya ve solundaki fan boşluğuna aynı zamanda 4 ve 2 numaralı fan boşluklarına kasa fanı alıp takarsanız sorunumuz çözülür.
Teşekkür ederim.:) Peki, hangi fan modelini önerirsiniz? Ve hemen resmi atıyorum.:)

Eki Görüntüle 50264
Merhaba, resimleri şuan yolluyorum, yanıtlarsanız çok sevinirim.:):):LOL:(y)

Şimdi yeniden boyutkandırıyorum.
Eki Görüntüle 50264

Kasanın resmini çekip atar mısınız?

Üstten.
Attım.:)

Aslında fan takmaya gerek yok. Deneme amaçlı kasayı tamamen açık bir yere koyup 1 saat oyun oynayın bakalım ne olacak.
Çok teşekkür ederim.:) En yakın zamanda yapacağım.:):LOL: Ama, şu aralar yoğunum ve uygun yer ayarlama lazım. Evim dar da.:redface: Haftaya raporları atsam olur mu?:kararsız: (n)

Aslında fan takmaya gerek yok. Deneme amaçlı kasayı tamamen açık bir yere koyup 1 saat oyun oynayın bakalım ne olacak.
Şuan oyuna başladım. Hadi hayırlısı.:)

Yanlız Aıd'in süresi bitti:-(

Silip tekrar yükleyin. (y)
Zaten öyle yaptım.:-( Ama, olmadı. Adamlar uyanık çıktı.:LOL: Neyse bende şunlar var (Bf4 öncesi): Olur mu?
Sıcaklı faktörü.png

Şimdi başladım oyuna hadi hayırlısı.:)

Ultrada efektlerin sonradan gelmesi ve, hafif takılma var.

Bu arada normalde 30-40 pingde oynarken, ping 80-90larda:-(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı