FX8320 sistemde ekran kartı arızası sonrası görüntü yok

Klaizee

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
FX8320.
GA-78LMT-S2
8 + 4 GB RAM (şu an sadece 4 takılı)
Modelini bilmediğim NVIDIA GPU.

Sistemimde önceden R7 240 vardı. Geçen günlerde tamamen bozulduğu için (arızalıydı) sistemim görüntü vermedi. Bugün çalıştığından emin olduğum ama modelini bilmediğim NVIDIA model bir GPU taktım. Sistem açılmasında sorun yok, speaker üzerinden tekli bip sesi geliyor, sistemin açıldığından da eminim çünkü kulaklıktan Windows bildirim sesi geldi. Sorun ne olabilir?

Not: Monitörde sorun olmadığından da eminim çünkü aynı HDMI kablosu ile laptopumu bağladım sorunsuz şekilde görüntü verdi. Kasa da şu an HDMI ile bağlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX8320.
GA-78LMT-S2
8 + 4 GB RAM (şu an sadece 4 takılı)
Modelini bilmediğim NVIDIA GPU.

Sistemimde önceden R7 240 vardı. Geçen günlerde tamamen bozulduğu için (arızalıydı) sistemim görüntü vermedi. Bugün çalıştığından emin olduğum ama modelini bilmediğim NVIDIA model bir GPU taktım. Sistem açılmasında sorun yok, speaker üzerinden tekli bip sesi geliyor, sistemin açıldığından da eminim çünkü kulaklıktan Windows bildirim sesi geldi. Sorun ne olabilir?

Not: Monitörde sorun olmadığından da eminim çünkü aynı HDMI kablosu ile laptopumu bağladım sorunsuz şekilde görüntü verdi. Kasa da şu an HDMI ile bağlandı.
Eğer işlemcinizde grafik kartı var ise ekran kartını pcı express yuvasından çıkartıp. Anakartın görüntü çıkışından görüntü almayı dener misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı