Fx9590 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

HaKDaR

Hectopat
Yer
Ankara Etimesgut
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Amd Fx9590 4.7Ghz 22m İşlemci
Kıngston Hyperx Beast 8X2:16Gb 1600Mhz DDR 3 RAM
500Gb Seagate 7200 RPM SATA HDD
Zalman Cnps11x İşlemci Fanı
Lg Dvd rw
500W Nagas Power
GA-990FXA-UD3 Gıgabyte Anakart Am3+
Gıgabyte Gtx660 3Gb 192Bit Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd Fx9590 4.7Ghz 22m İşlemci
Kıngston Hyperx Beast 8X2:16Gb 1600Mhz DDR 3 RAM
500Gb Seagate 7200 RPM SATA HDD
Zalman Cnps11x İşlemci Fanı
Lg Dvd rw
500W Nagas Power
GA-990FXA-UD3 Gıgabyte Anakart Am3+
Gıgabyte Gtx660 3Gb 192Bit Ekran Kartı

Bence siz ekran kartından önce işlemciyi değiştirmelisiniz. FX 9590 ısınma, donma sorunları olan ve 220 watt TDP değeri ile çok güç harcayan bir işlemci.

Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

O sorun bilgisayardan anlamayanlar için geçerli ben aldım başta çok ısındı sonra düzgün bir soğutma sistemi yaptım ve su an en güçlü oyunlarda bile 50-60 dereceyi geçmiyor.İşlemci gayet güzel

Bence siz ekran kartından önce işlemciyi değiştirmelisiniz. FX 9590 ısınma, donma sorunları olan ve 220 watt TDP değeri ile çok güç harcayan bir işlemci.

Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.
Güç tüketimi tamam da ısınma ve donma ne? FX işlemcilerini bu kadar kötülemeyin. Stok soğutucusu kullanırsanız tabii ki ısınır.

Güç tüketimi tamam da ısınma ve donma ne? FX işlemcilerini bu kadar kötülemeyin. Stok soğutucusu kullanırsanız tabii ki ısınır.

AMD asıl patlamayı önümüzdeki sene ZEN mimarisi 14nm işlemcileriyle yapacak. Heyecanla bekliyorum. Umarım R9 3xx serisi gibi bir fiyasko ile karşılaşmayız.

Arkadaşlar AMD yi bazı insanlar kötülüyor ama gidip intelden daha performanslı işlemciyi intelin yarı fiyatına alıyorsun çok güzel bir şey bence ama ne olur intel 10 yıl giderse Amd 7 yıl gider fark bu

Neyse bütçem fiyat performans olacak gta5 i full de oynatsın

GTX 970 iyi bir fiyat performans kartıdır. Ve en çok tercih edilen modellerden biridir. Ama i7 4770'den geçmen hata olmuş. Ama neyse olmuş bir kere.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı