G mailime sızdılar

Telefondan başka doğrulamalar da mevcut. Kurtarma e-postası gibi önlemleri ekleyin. Kullanabileceğiniz güvenlik önlemlerini kullanın.

2.ci epostamda yoktu hocam.

Telefondan başka doğrulamalar da mevcut. Kurtarma e-postası gibi önlemleri ekleyin. Kullanabileceğiniz güvenlik önlemlerini kullanın.

Çalmak isteyene ne 2FA ne başka bir yöntem fayda etmiyor, işten anlayan birisi hesabınıza girmek isterse girer.
2FA ile ancak şifrenizi kıran/bilen "sıradan" kişilere karşı koruma sağlarsınız.

Çalmak isteyene ne 2FA ne başka bir yöntem fayda etmiyor, işten anlayan birisi hesabınıza girmek isterse girer.
2FA ile ancak şifrenizi kıran/bilen "sıradan" kişilere karşı koruma sağlarsınız.

Zaten geri kurtardım mailimi şu an her türlü koyabileceğim doğrulamayı koydum tek sıkıntım YouTube.

Çok nadir bir durum o. Sadece 1 kere şifreme sahip olmadan e-postamı yönetebilen oldu o kadar. Onun dışında zaten her kullanıcının karşılaşabileceği cinsten bir şey değil bu.
Arkadaşın hiç önlem almamasından da iyidir hem.

Benim de Gmail'e erişip YouTube'da Fortnite hilesi atmışlardı YouTube hesabım kapanmıştı geri destek ekibine yazdım açtılar. Zaten YouTube hesabın kapandıysa destek ekibine yazdığında onlar anlarsa dava yemezsin herhalde.

Çok nadir bir durum o. Sadece 1 kere şifreme sahip olmadan e-postamı yönetebilen oldu o kadar. Onun dışında zaten her kullanıcının karşılaşabileceği cinsten bir şey değil bu.
Arkadaşın hiç önlem almamasından da iyidir hem.
Hocam konuyla alakasız sizi tanıyor olabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı