G PRO Superlight vs Razer Viper V2 Pro

Bütçe
3000 - 6000
Geçen gün, 2.699 civarına düşmüştü. Bu cuma kaça düşer bir fikrim yok. Düşer mi düşmeyedebilir bunu söyleyeyim.
Anladim dusmezse mecbur yuksek fiyattan alacagiz artik yoksa daha da zamlanacak diye risk almak istemiyorum.

Geçen gün, 2.699 civarına düşmüştü. Bu cuma kaça düşer bir fikrim yok. Düşer mi düşmeyedebilir bunu söyleyeyim.
peki bir sey daha sormak istiyorum. diyelimki superlight v2 yi bekledim. fiyatı 5k dan fazla cıkmaz mı? zaten superlight bile 4k yken beklemek mantıklı mı yani sizce v2 yi. yoksa v2 le ugrasmadan viper mı almamı onerirsiniz? yani kalite olarak daha iyi olacaksa shapeine uyum sağlamaya calısırım.

Son düzenleme:
peki bir sey daha sormak istiyorum. diyelimki superlight v2 yi bekledim. fiyatı 5k dan fazla cıkmaz mı? zaten superlight bile 4k yken beklemek mantıklı mı yani sizce v2 yi. yoksa v2 le ugrasmadan viper mı almamı onerirsiniz? yani kalite olarak daha iyi olacaksa shapeine uyum sağlamaya calısırım.
Çıkmaması lazım. Şu an 170 veya 170 dolardı sanırsam. O fiyat üzerinden geleceğini zannediyorum. 4.5/5 arası olur muhtemelen.

Çıkmaması lazım. Şu an 170 veya 170 dolardı sanırsam. O fiyat üzerinden geleceğini zannediyorum. 4.5/5 arası olur muhtemelen.
peki beklemek mantıklı olur mu? ya da direkt viper v2 pro mu almalıyım sizce? kusura bakmayın baya kararsız kaldım, sizide yordum. n11 de beyazı 3800. ince hesaptada cuma 22 de baslıyor diyor indirimler acaba viper gecen hafta aldı diyorsanız belki bu hafta almayabilir indirim. her hafta farklı urun indirime giriyordur bence

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-04 220607.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-04 220607.png
    283 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran görüntüsü 2023-09-04 220836.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-04 220836.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 33
peki beklemek mantıklı olur mu? ya da direkt viper v2 pro mu almalıyım sizce? kusura bakmayın baya kararsız kaldım, sizide yordum. n11 de beyazı 3800. ince hesaptada cuma 22 de baslıyor diyor indirimler acaba viper gecen hafta aldı diyorsanız belki bu hafta almayabilir indirim. her hafta farklı urun indirime giriyordur bence
Bekleme şansınız var ise bekleyin derim. Yeniliklerle Superlıght V2 geliyor. Ve 3.800 biraz fazla V2 Pro için.

5 Eylül'de sanırsam tüm dünya genelinde satışa çıkacaktı. Öbür hafta veya 2 haftaya TR içine gelir diye düşünüyorum.

Tamamdır o zaman fiyatı 6K üstüne çıkmazsa V2 alacağım değilse cuma günü indirimle Viper V2 Pro alırım. Her şey icin tekrardan teşekkürler. Bir gelişme veya baska bir şey olursa haber ederim. Kendinize iyi bakın gorusmek uzere

5 Eylül'de sanırsam tüm dünya genelinde satışa çıkacaktı. Öbür hafta veya 2 haftaya TR içine gelir diye düşünüyorum.

Biraz arastirma yaptimda benim icin hem fiyat acisindan hem de islevsellik acisindan VGN Dragonfly F1 Pro almamin daha dogru oldugunu dusundum. Bazi konularda onermediginizi gormustum. Şu anda da ayni fikirde misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı