G PRO X Superlight vs Viper Ultimate

Bütçe
1500

Melih Enes Bakal

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LOGITECH G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

Merhabalar, bu iki fareden birini almak istiyorum. Fortnite oynuyorum ve hafiflik önemli. Logitech daha hafif fakat sensor olarak da Razer'la aralarında dağlar kadar fark var. Mouse pad olarak QCK Prism 3 XL kullanıyorum ve mouse kayganlığı oldukça önemli. Skateler de çok önemli yani hafiflik en önemli şeyler. IPS bir numaralı özellik benim için. Tutuşum hybrid Claw'la fingertip arası. Tuşlar fingertip, parmak ucuyla kullanıyorum. Kavramayı claw şeklinde kullanıyorum ve hangisi daha iyi bir tercih olur? 1200 TL bütçem 1500 TL'ye çıktı fiyat artışlarından dolayı maalesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Razer daha hoş gelıyor ama ağırlık olarak yüksek ama dock olayı şok hoşuma gitti superlight çift tıklama yapıyor diyorlar bir de Razer'a da hata söylüyorlar hepsinde var bir şey fakat Razer anahtar ve sensör çok iyi Logitech çok hafif yani kararsızım vakit daha çok var almama (50 yıla karar verdiğim için 10 yıl önceden karar vermem gerek :D)
 
@Melih Enes Bakal Superlight'ın switchleri ve skatezleri değiştirilirse mükemmel olur. Viper Ultimate de gayet güzel. Bütçe sınırsızsa Superlight + Wraith skatez + kailh gm 8.0 mükemmel olur. Switchleri değiştirmek zor iştir, değiştiren yerler var ama güven meselesi sıkıntılı. Riske değer mi bilmiyorum. Ben uğraşamam derseniz alın bir Viper Ultimate tertemiz.
 
Superlight aldiysan Wraith skatez takmazsin, tiger ice yada corepad alirsin. GM 8.0 da cok sart degil hatta garanti disi birakacagi icin sorun yasayana kadar degistirmek cok da mantikli degil bence.
 
@Melih Enes Bakal Superlight'ın Switch'leri ve skatezleri değiştirilirse mükemmel olur. Viper Ultimate de gayet güzel. Bütçe sınırsızsa superlight + Wraith skatez + Kailh GM 8.0 mükemmel olur. Switch'leri değiştirmek zor iştir, değiştiren yerler var ama güven meselesi sıkıntılı. Riske değer mi bilmiyorum. Ben uğraşamam derseniz alın bir Viper Ultimate tertemiz.

Ben yeşil hap Razer diyorum onla uğraşmak pek de benlik değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı