G PRO X vs. Cloud II

Bütçe
1200
Kim kötü diyor? Karşılaştırdığın kulaklık ile aynı seviyede değil diyoruz hala reklamını yapıyorsun. Kim siyah bant çekiyormuş xd. Bu arada izlediğin çoğu e sporcu o kafasındaki headsetin altında kulakiçi kulaklık var headseti ses yalıtımı ve mikrofonu için takıyorlar haberin olsun. Ne olur artık cloud 2 övme tamam 1000 desibel ses veriyor dünyada böyle kulaklı yok bir daha gelmeyecek tamam. Bu arada yazan kişi arkadaşım felan değil kulaklıklardan anlayan birisi sadece xd. Ve sadece bir kişi kulaklıktan rahatsız olmuş diye aşırı rahatsız mı oluyor? Kendi kullandığım ürün için yalan mı söyleyeceğim arkadaşımda cloud 2 var onuda denedim pro x daha rahat.
Ses geçirmez kulaklıklar ses vermez bu 1. Ses önlemek içindirler(O yüzden sahnede takılıyor). Bu arada kimse evinde yayın yaparken ses geçirmez kulaklık kullanmaz bu da 2. Bilmiyorsan evet, Profesyonel oyuncularda yayın yapıyor. Ayrıca kimse sahnede ne gibi bir kulaklık kullandıklarını sormadı. Logitech'in g pro x'ini tonla para verdikleri halde profesyonel oyuncular kulaklarında tutmuyor. Bu kadar basit. Marka fan boyluğu yapmaktan vazgeçmelisin bence.

Ses geçirmez kulaklıklar ses vermez bu 1. Ses önlemek içindirler(O yüzden sahnede takılıyor). Bu arada kimse evinde yayın yaparken ses geçirmez kulaklık kullanmaz bu da 2. Bilmiyorsan evet, Profesyonel oyuncularda yayın yapıyor. Ayrıca kimse sahnede ne gibi bir kulaklık kullandıklarını sormadı. Logitech'in g pro x'ini tonla para verdikleri halde profesyonel oyuncular kulaklarında tutmuyor. Bu kadar basit. Marka fan boyluğu yapmaktan vazgeçmelisin bence.
Anlamıyorsun herhalde. Üstüne üstlük hangi marka kulaklığı önerirsem öneriyim cloud 2 savunuyorsun burda ben mi marka fan boyuyum sen mi? İkinci olarak G pro xi kim kafasında tutmuyormuş güldürme beni. CS:GO Pro Settings & Gear List | ProSettings.net buradaki linkten istediğin oyunda hangi oyuncular hangi kulaklığı kullanıyor görülüyor. Allah Allah leş gibi olan pro xi çoğu oyuncu kullanıyor. Ama forumda 1 kişi kafasında 1 saat kullanabildiyse çok kötüdür o kulaklık doğru. Ses geçirmez kulaklık değil amaç zaten. Üzerinde mikrofon olduğu için ve az da olsa ses yalıtımı olduğu için takıyorlar. Lütfen artık cloud 2 savunup kendiniz rezil etme ve bu yorumu cevaplama artık senin cahilliğinden dayanacak gücüm kalmadı.

Son düzenleme:
Rahatlıkta en iyisi SteelSeries diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı Arctis 7 bulursanız kaçırmayın.

Başlıkta yazdıklarımdan birini alacağım, sizce hangisi?

Cloud 2 kullanıyorum şu an gayet memnunum birisi cızırtı sorunu falan var yazmış ama ben yaşamadım henüz ve kulaklık rahat yani uyanıyorum PC başına geçiyorum gece 2-3'e kadar PC başında oluyorum gece kalkarken herhangi bir rahatsızlık duymuyorum.

Marka fanboyluğu yapan asıl sensin. Ayrıca hangi yayıncı tonla (1K paraya tonla para diyor :D) para veripte kullanmıyormuş bu kulaklığı? Fanboyluk yapmaktan vazgeç.

Anlamıyorsun herhalde. Üstüne üstlük hangi marka kulaklığı önerirsem öneriyim cloud 2 savunuyorsun burda ben mi marka fan boyuyum sen mi? İkinci olarak G pro xi kim kafasında tutmuyormuş güldürme beni. CS:GO Pro Settings & Gear List | ProSettings.net buradaki linkten istediğin oyunda hangi oyuncular hangi kulaklığı kullanıyor görülüyor. Allah Allah leş gibi olan pro xi çoğu oyuncu kullanıyor. Ama forumda 1 kişi kafasında 1 saat kullanabildiyse çok kötüdür o kulaklık doğru. Ses geçirmez kulaklık değil amaç zaten. Üzerinde mikrofon olduğu için ve az da olsa ses yalıtımı olduğu için takıyorlar. Lütfen artık cloud 2 savunup kendiniz rezil etme ve bu yorumu cevaplama artık senin cahilliğinden dayanacak gücüm kalmadı.
G pro x'den konfor ve ses düzeyi olarak 5 kat daha iyi cloud 2. Mikrofon kaliteleri ikisininde kötü. Almışsın diye savunuyorsun."Ses geçirmez kulaklık değil amaç zaten." Yazmışsın. Burada benim cahilliğime laf etmişsin ama kendin daha cahilce konuşuyorsun. Evet amaç o değil kesinlikle o kadar seyircinin önünde ses geçirecek bir kulaklık taksınlar sende haklısın.. :D (Ana amaç ses geçirmemesi bu arada) G pro x ve cloud 2 kullanmış olan bir kişi cloud 2 takar kafasına ve geçer. Bu kadar basit. G pro x'inden daha iyi cloud 2 doğru seçimler yapmalısın. Kulaklık alırken belki.. Fazla para verip daha kötü bir kulaklık elde etmek dayanılamaz bir şey senin için galiba. Çok belli ediyorsun. G PRO x attığın linteki gibi sponsor kulaklığıdır(Kişisel tercih değil). Ve evet g pro x takmayıp cloud 2 takıyorlar. O baktığın sitedeki çoğu oyuncu. Daha fazla cevap yazmayacağım. Ben a diyorum sen z konuyu farklı yerlere çekmeye çalıştığın için son cevabımdı. Bu konuya kim yazarsa yazsın cevap vermeyeceğim. :D G pro x'ini güle güle kullan iyi pazarlamış logitech sponsorluk teklifleriyle.

G pro x'den konfor ve ses düzeyi olarak 5 kat daha iyi cloud 2
Hayır 15 kat daha iyi!
Mikrofon kaliteleri ikisininde kötü
İşte buna hahayı basarım.
PRO x attığın linteki gibi sponsor kulaklığıdır(Kişisel tercih değil)
G pro x'ini güle güle kullan iyi pazarlamış logitech sponsorluk teklifleriyle.
G Pro X'e sponsor kulaklığı diyorsun ama Could 2'nin zamanında hayvan gibi sponsorluk anlaşmaları yapıp adını duyurmaya çalıştığını (profesyonel maçlara bile sponsor oldu) bilmiyorsun sanırım. O kadar reklam yapmasalar Could 2'nin adını bile bilmicekti kimse. Burda G Pro X'e sponsor kulaklığı demek, gerçekten fanboyluktan başka bir şey değil.

G PRO X'den konfor ve ses düzeyi olarak 5 kat daha iyi Cloud 2. mikrofon kaliteleri ikisininde kötü. Almışsın diye savunuyorsun."ses geçirmez kulaklık değil amaç zaten." yazmışsın. Burada benim cahilliğime laf etmişsin ama kendin daha cahilce konuşuyorsun. Evet amaç o değil kesinlikle o kadar seyircinin önünde ses geçirecek bir kulaklık taksınlar sende haklısın. :D (ana amaç ses geçirmemesi bu arada) G PRO X ve Cloud 2 kullanmış olan bir kişi Cloud 2 takar kafasına ve geçer. Bu kadar basit. G PRO X'inden daha iyi Cloud 2 doğru seçimler yapmalısın. Kulaklık alırken belki. Fazla para verip daha kötü bir kulaklık elde etmek dayanılamaz bir şey senin için galiba. Çok belli ediyorsun. G PRO X attığın linteki gibi sponsor kulaklığıdır(kişisel tercih değil). Ve evet G PRO X takmayıp Cloud 2 takıyorlar. O baktığın sitedeki çoğu oyuncu. Daha fazla cevap yazmayacağım. Ben a diyorum sen Z konuyu farklı yerlere çekmeye çalıştığın için son cevabımdı. Bu konuya kim yazarsa yazsın cevap vermeyeceğim. :D G PRO X'ini güle güle kullan iyi pazarlamış Logitech sponsorluk teklifleriyle.

Bu konuyu savunan sadece be değilim forumda 10 kişiye sorsak 10u da Pro X diyecek bayağı komiksiniz. Bana sadece kanıt sunun konfor ve ses kalitesi olarak kim 5 katı daha iyi diyor. Kim? Siz mi? Sanki Cloud 2'yi parayla alıyor oyuncular sponsor deyip duruyorsunuz hahah. Size sadece Pro X savunmuyorum Alpha s i de savunuyorum ama sizin anlama kabiliyetininiz bayağı zayıf. 7 yıllık kulaklığınız ile bir ömür boyu mutluluklar. Bir de bana Pro X almışsın diye savunuyorsun önüne 10 bin liralık Sennheiser kulaklık getirsem kullandığınız için Cloud 2 deyip geçeceksiniz bur da kim cahil Allah aşkına söyleyin. Ne olur artık cevap yazmayın sayenizde IQ seviyem yarıya düştü. Peki ben haksızım gidin konu açın Cloud 2 vs Pro X vs Alpha s diye. Bakalım insanlar ne diyecek. Sadece son olarak şunu söylüyorum. Sponsorluk deyip duruyorsun kişisel tercih değil diyorsun Allah tarafından vahiy mi geldi bu konuyla alakalı?
Hayır 15 kat daha iyi!

İşte buna hahayı basarım.

G Pro X'e sponsor kulaklığı diyorsun ama Could 2'nin zamanında hayvan gibi sponsorluk anlaşmaları yapıp adını duyurmaya çalıştığını (profesyonel maçlara bile sponsor oldu) bilmiyorsun sanırım. O kadar reklam yapmasalar Could 2'nin adını bile bilmicekti kimse. Burda G Pro X'e sponsor kulaklığı demek, gerçekten fanboyluktan başka bir şey değil.
Yok hocam yanılıyorsunuz arkadaş kulaklıklar üzerine 10 yıl master yapmış haksız olamaz. Mevlana ne demiş cloud 2 alıp ölümüne kadar savunmayan bizden değildir demiş.

İkisi de yakın kulaklıklar, ikisi de üzmez ama G PRO X daha akıllıca bir seçim olacaktır. Profesyonel oyuncular alıştıkları için Cloud 2 kullanmaya devam ediyorlar diğer ekipmanlarda yaptıkları gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı