G PRO X vs. Cloud II

Bütçe
1200
Rahatlıkta en iyisi SteelSeries diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı Arctis 7 bulursanız kaçırmayın.

7 değil 5'e bütçem yetiyordu ve aldım. Mikrofonu çok hoşuma gitti. Ses seviyeside iyi, çok az diye yorum duymuştum ama ideal sonuçta çok profesyonel bir e-sporcu değilim. Şık, konforlu ve rahat.
G PRO X, Cloud Alpha S gibi bir çok ürün arasından seçtim. Belki diğerleri daha iyidir ama sonuçta kişiye yetiyorsa ve memnunsa gerisinin bir önemi yoktur.

Cloud Alpha S kullanıyorum. Daha önce Cloud 2'de kullandım. Alpha S konfor açısından 2 kat daha iyi. Ayrıca Cloud 2 sadece ses seviyesinde üstün. Ses kalitesi olarak G PRO X'ten ve Alpha S'den daha kötü. Cloud 2'yi zaten %100 de kullanıyorsanız vay halinize. Bu da konuşmayı sonlandırır.

Hocam merhabalar. Cloud Alpha S hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? Cloud 2'yi iade edip Alpha S siparişi verdim ve bir de umarım Cloud 2'deki gibi cızırtı sorunu yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı