G PRO X Wireless alınır mı?

Iceking

Centipat
Daha fazla  
Selam. Uzun zamandır Wireless Gaming kulaklık arıyorum, gözüme G PRO X Wireless çarptı. Sizce bu kulaklık alınır mı? Alanında aynı fiyatta daha iyisi var mıdır? BlackShark almayacağım.

Selam. Uzun zamandır Wireless Gaming kulaklık arıyorum, gözüme G PRO X Wireless çarptı. Sizce bu kulaklık alınır mı? Alanında aynı fiyatta daha iyisi var mıdır? BlackShark almayacağım.
Bende kablolusu var kulaklik olarak bende 2 tane kulakici 1 tane kulakustu var kulakliklarinda aralarinda fark yok pek benim acimdan seslere bakiyorum ayni tek farki var oda kulakicinin sesi daha derinden vermesi ben bu kulakliklara ayriyeten ses karti alacagim sizde oyle yapmalisiniz bence

İyi kulaklıktır üzmez fakat şuan bence alınmaz. Wireless olmayan modelini ben kullanıyorum. Gayet memnunum fakat wireless modelde şarj çok gitmiyor. 20 Saat süresi olması lazım. Cloud Alpha Wireless öneririm onun yerine 300 saat şarj süresine sahip. İlla G Pro X almak isterseniz de yeni modeli çıktı V2 diye, onun Türkiye’ye gelmesini bekleyin.

Bende kablolusu var kulaklik olarak bende 2 tane kulakici 1 tane kulakustu var kulakliklarinda aralarinda fark yok pek benim acimdan seslere bakiyorum ayni tek farki var oda kulakicinin sesi daha derinden vermesi ben bu kulakliklara ayriyeten ses karti alacagim sizde oyle yapmalisiniz bence
Ben genel olarak kulaküstü arayışındayım öneriniz için teşekkürler.Birde kablolusunda arkadaşım ses sorunu yaşamıştı

İyi kulaklıktır üzmez fakat şuan bence alınmaz. Wireless olmayan modelini ben kullanıyorum. Gayet memnunum fakat wireless modelde şarj çok gitmiyor. 20 Saat süresi olması lazım. Cloud Alpha Wireless öneririm onun yerine 300 saat şarj süresine sahip. İlla G Pro X almak isterseniz de yeni modeli çıktı V2 diye, onun Türkiye’ye gelmesini bekleyin.
O biraz daha tuzlu olacaktır efendim. O yüzden bu ay bu işi bitirmek istiyorum öneriniz için teşekkürler

Ben genel olarak kulaküstü arayışındayım öneriniz için teşekkürler.Birde kablolusunda arkadaşım ses sorunu yaşamıştı

O biraz daha tuzlu olacaktır efendim. O yüzden bu ay bu işi bitirmek istiyorum öneriniz için teşekkürler
Kabloluda benimkinde sorun yok urunde bir problem vardir baslangicta cizirtili geliyodu o giris yerini saglam oturtmak gerekiyor mikrofonuda ayni sekilde

X2 versiyonundan bahsetmek istemiştim evet. Cloud alpha aynı fiyat
Ben olsam Alpha wireless alırdım şahsen. Şarj süresini hesaba katmasak bile G Pro X'in ayarlarıyla uğraşmak bir yerden sonra sıkabiliyor. Mikrofon olsun, kendi ses kalitesi olsun. Ekstra mikrofon kullanmıyorsanız ayriyetten hiç önermem bunun mikrofonunu. Kayıtta vs. ses iyi gelse de Discord üzerinden kiminle konuşssam sesimin çok patladığını ve çok kaliteli gelmediğini söyledi. Her türlü ayarı denesem de kimseye beğendiremedim. Bir yerden sonra tilt olup Quadcast aldım. Alphanın normal modelini Logitechten önce 4 sene kullandım, geliştirilmiş versiyonu olduğu için gözüm kapalı önerebilirim.

Ben olsam Alpha wireless alırdım şahsen. Şarj süresini hesaba katmasak bile G Pro X'in ayarlarıyla uğraşmak bir yerden sonra sıkabiliyor. Mikrofon olsun, kendi ses kalitesi olsun. Ekstra mikrofon kullanmıyorsanız ayriyetten hiç önermem bunun mikrofonunu. Kayıtta vs. ses iyi gelse de Discord üzerinden kiminle konuşssam sesimin çok patladığını ve çok kaliteli gelmediğini söyledi. Çok fazla ayar denesem de kimseye beğendiremedim.
Haklısınız peki Alpha'nın pedler cloud2 ile aynı mı bir bilginiz var mı ?

Haklısınız peki Alpha'nın pedler cloud2 ile aynı mı bir bilginiz var mı ?
Materyal olarak diyorsanız ikisi de deri, Ebat olarak net bir bilgim yok fakat önceki kulaklığımın padlerini internetten aldığım yan sanayi bir ürün ile değiştirmiştim. Özel olarak Cloud alpha yazmıyordu, tüm modeller içindi. (Cloud2,Alpha,Stinger vs.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı