G PRO X Wireless vs G935 vs G733

Bütçe
3000

TheMeliodas

Hectopat
Yer
İstanbul'da küçük bir yer
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Öncelikle selam Technopat kullanıcıları. Ben yakın bir tarih içerisinde bir oyuncu kulaklığı alacağım ve bu 3 kulaklık arasında gidip gelmekteyim bu kulaklıklar şunlar. https://www.epey.com/kulaklik/karsi...g935_logitech-g-pro-x-kablosuz_logitech-g733/ bu 3 kulaklıktan birini alacağım ama hangisi hiçbir fikrim yok bilgisayar başında uzun süre geçirdiğim için hem rahat olsun hem de kaliteli bir şekilde oyun keyfimi şarkı keyfimi çıkarabilmek istiyorum sadece hangisini alsam pişman olmam diye çok merak ediyorum sizlere danışmak istedim. Ayrıca sizde kulaklık önerebilirsiniz ama HyperX clood II veya Razer marka olmasın. (SteelSeries, Corsair) bu iki markada hoşuma gidiyor kalite konusundan o yüzden size de güveniyorum umarım pişman olmam alacağım kulaklıktan.(sizinle seçiceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kalitesi olarak aralarından G PRO X Wireless öne çıkıyor fakat fiyatı baya tuzlanmış anlaşılan. Biraz ağır bir kulaklık çok uzun saatlerde belki etkisini hissettirir size, aralarından en konforlusu G733 fakat o da rekabetçi oyunlarda çok fazla tavsiye edilmiyor gördüğüm kadarı ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı