G-Sync için fazladan para verilir mi?

Erencan PPC

Kilopat
Daha fazla  
İtopya'da indirim olduğunu ve Dell S2417DG'nin 2000 TL'ye düştüğünü gördüm. Özelliklerini kısaca derleyeyim: 2K - 1ms - 165Hz (G-Sync'dan dolayı) - G-Sync

Şu ana kadar aklımda hep AOC Agon AG241QX vardı.
Onun da özellikleri kısaca şöyle: 2K - 1ms- 144Hz - Adaptive Sync
Bu monitör indirimlerde 1800-1750TL'ye rahatça düşüyor. Zaten Vatan'da 1800 TL'ydi çektiler yukarı. Aradaki 250 TL farka G-Sync değer mi? Bu monitörü şimdi almalı mıyım?
Kendi kendime 2000TL'nin altında bi G-Sync bulsam da alsam derdim ama 500$'lık ekran kartının 3500TL olduğu ülkede artık 250TL'yi de önemsiyorum.
Ekran kartın ne olacak gibi sorulara gelirsek:
2 hafta içinde tatmin edici bir indirim yakalarsam GTX 1070 Ti, yakalamazsam GTX 1170'i bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazladan para verilir fakat belirttiğiniz Dell modelinden memnun olan kullanıcıya rastlamadım henüz.

Yorumları olumlu duruyor. Bu işe hakim birisi de çok yüzüstü bir cevap vererek Dell'den uzak dur dedi. Sanırım caydım. Kampanya da 3 saat sonra bitecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı