Mehmet Strike Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 4 30 Mart 2020 #1 Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum.
Çözüm ButcherofBulaviken 30 Mart 2020 Mehmet Strike dedi: Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörün de free sync özelliğini desteklemesi gerek.
Mehmet Strike dedi: Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörün de free sync özelliğini desteklemesi gerek.
ButcherofBulaviken Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 111 Çözümler 3 30 Mart 2020 #2 Mehmet Strike dedi: Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörün de free sync özelliğini desteklemesi gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Mehmet Strike dedi: Tam istediğim özelliklerde bir monitör bulmuştum, monitör G-Sync destkeliydi. Fakat alacağım sistemde 5700 XT vardı. Bu nedenle bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, monitörün de free sync özelliğini desteklemesi gerek.