İnceleme G-Wolves Skoll Mini SK-S

Öncelikle hayırlı olsun dilerim. Güzel görünüyor.

@JakerT4 arkadaşa bunu almasini söyleyen bendim

Tek sıkıntısı popüler olmadığı için insanlar merdiven altı ürün sanıp büyük markaların rezalet farelerini alması
Kesinlikle katılıyorum. DarmoShark N3, Delux M700-M800 gibi fareler hak ettiği gibi övgü almıyor daha çok eleştiri alıyorlar.

Hayırlı olsun hocam elinize sağlık yazı süper. Kuş kadar hafif olması beni de şaşırttı biraz nitekim mouse için doğru düzgün bir inceleme yok bu yüzden artısı eksisi nedir pek bilemiyoruz. Umarım bu inceleme fareyi satın almak isteyenler için güzel bir rehber olur.

Gerek duymadım 700 TL vermeye.
Delux M700 de kaliteli Kailh GM4.0 kullanıyor.

Sensör olarak bana göre yetersiz ben bayağı hard FPS oynuyorum ama Switch'leri güzelmiş fiytatına göre çok iyi tabide benim için bu daha iyi bir tercih.

Bende Skoll yerine Fury Z tercih ettim. Hem kablodan kurtulmak istiyordum hem de özellikleri çok hoşuma gitti. Normalde Rampage markası tercih eden biri değilim ancak farenin farklı bir üretime ait olduğunu görünce Skoll yerine almaya karar verdim.

Güzel inceleme elinize sağlık.

2 ay önce de fiyatındaki rakiplerini rahat bir şekilde eliyordu hala da aynı şekilde devam etmekte. Bu paraya bu özellikte mouse bulunur mu derseniz pek yok maalesef. Güzel tercih hayırlı olsun.

Her ne kadar bilinmese ve fiyatına göre çok iyi olsa da birçok bu ürünü önermiyor veya önerseler bile alacak kişi marka ismi var diye diğer ürünlere yöneliyor.

Hocam eğer benim gibi hard FPS oynuyorsanız gecikme olabilir bir araştırın bence. Click latency olarak bir gecikmeden söz ediyorum.

Sensör olarak bana göre yetersiz ben bayağı hard FPS oynuyorum ama Switch'leri güzelmiş fiytatına göre çok iyi tabide benim için bu daha iyi bir tercih.
Evet G Skoll Mini'nin switchleri iyi sayılır. Click latency kaçmış öğrendiniz mı?
Hard oyuncu değilim hocam ben daha çok uygulama geliştiriyorum bilgisayarda.
Hocam konu dışı ama ben de yakında yazılım geliştirme dersleri almayı planlıyorum. Sizinle bir ortak yazılım geliştirme yapabiliriz.

Bakalım ben de Delux M700 3389 almayı planlıyorum onun incelemesini de yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…