G102 ile Arctis 3 mü yoksa G403 mü?

reizzking

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir sorum olucak 2 türlü bi set alıcam.

1.G102 + Arctis 3
2.G403 +170-200 TL kulaklık

Hangisini önerirsiniz? Fortnite ve FPS oyunu oynuyorum ikisi de benim için çok önemli. Yani kararsız kalmamım sebebi şu G403 alırsam Arctis 3 içimde kalacak Arctis 3 alırsam G403 kalacak. Bir türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz?

Tutuşum claw ve orta bir elim var küçük de değil büyük de. 18cm.

Arkadaşlar benim bir sorum olucak 2 türlü bi set alıcam.

1.G102 + Arctis 3
2.G403 +170-200 TL kulaklık

Hangisini önerirsiniz? Fortnite ve FPS oyunu oynuyorum ikisi de benim için çok önemli. Yani kararsız kalmamım sebebi şu G403 alırsam Arctis 3 içimde kalacak Arctis 3 alırsam G403 kalacak. Bir türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz?

Tutuşum claw ve orta bir elim var küçük de değil büyük de. 18cm.
Hocam ben G102 ve Arctis 3 ikilisini kullanıyorum ve memnunum. Bu ikiliyi tavsiye ederim.

ya bende öyle yapıcaktım ama bir fırsat yakaladım amazondan g403 270 tlye geliyor aklımı çeldi

bende heralde g403 alıp 1 2 hafta sonra arctis 3 alıcam

peki arctis 3 ün ses izolasyonu nasıl yani dünlediğimiz şeyi mikrofona yada dışarıya veriyormu ve mikrofon kalitesi nasıl benim için önemli mikrofon

peki arctis 3 ün ses izolasyonu nasıl yani dünlediğimiz şeyi mikrofona yada dışarıya veriyormu ve mikrofon kalitesi nasıl benim için önemli mikrofon
Kulaklık dışarıya ses vermiyor, mikrofon da dışarıdan gelen sesleri almaz. Programını yükleyip biraz ayarlamanız lazım sesleri, ben çok zorlanmıştım ayar yaparken.

G602 bu zamanda alınacak bir mouse değil. Ama aldığınıza pişman değilseniz ne mutlu size :).
Yaklaşık 2.5 yıl önce aldım, 1-2 kez kalitesiz pil takmam yüzünden olan pil tozları pil yaylarını kapladığı için bazen takılmalar olabiliyor. Ayrıca mouse'un ağır ve kablosuz olması beni benden alıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı