G203 alınır mı?

kh4nnn

Hectopat
Arkadaşlar mouse ile çok bir olayım yok, günlük kullanımımda ve bazı oyunlarda işimi gördüğü sürece benim için yeterli. Şu an MSI GM08 modelini kullanıyorum ama yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı. Artık faremin tekerleği çalışmamaya başladı. Sayfayı aşağı kaydırıyorum yukarı gidiyor, yukarı kaydırıyorum aşağı gidiyor. Mesela PUBG oynarken işaretleme yapmak için mouse tekerleğini kullanıyorum fakat sadece tekerleğe basmam bile kendi kendine aşağı yukarı oynamasına sebep oluyor. Ben de Logitech G203 modeline geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca GM08 modelinde eksikliğini hissettiğim bir diğer şey ise yandaki 2 tuşuna herhangi bir işlev atayamıyor oluşum. Sadece sayfalar arasında önceki sayfa, sonraki sayfa yapmaya yarıyorlar. Discord'da bas konuş tuşumu da normalde o tuşlardan birinde kullanmak istiyorum fakat maalesef bu yüzden yapamıyorum. G203 modeli bu beklentilerimi karşılar mı?

Beklentilerini karşılar fakat o fiyat aralığında G203'ten iyi olabilecek alternatifler de var. G203 kullanıyorum yazılımı gecikmeli, yavaş çalışıyor çok rahatsız edici ama her şeyi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsun, farenin kendi yerleşik belleğine ya da sürekli yazılım denetimi ile istediğiniz şekilde kullanabiliyorsun.

Siz diyeceksiniz ki maden daha iyisi var neden bunu aldın derseniz şans eseri Teknosa da gezerken hoşuma gitti araştırmadan direk aldım pişman da değilim ama araştırarak biraz daha iyisini alabilirsiniz.

Bu mouse genellikle tavsiye edilmez çünkü kullandığı sensör eski bir sensörmüş ama bence gayet iyi iş çıkartıyor, ben beyaz ve pürüzsüz bir masada kullanmaktayım Call of Duty Mobile da profesyonel maçlarda sağlam dereceler yapmış birisiyim bu mouse ile. Doğru zeminde kusursuz çalışmakta ama siyah zeminlerde böyle olmayabilir.

Alınmaz. G203'te de aynı sorun var zaten. Logitech G203 scroll tuşu yanlış çalışıyor
Sorunun için farenin tekerleğinin içine sertçe üflemeyi deneyebilirsin.
Evet bende yaşadım sertçe üfleyince ilk günkü haline dönüyor.

Peki bu fiyat aralığında önerebileceğiniz mouselar var mıdır?
Alınmaz. G203'te de aynı sorun var zaten. Logitech G203 scroll tuşu yanlış çalışıyor
Sorunun için farenin tekerleğinin içine sertçe üflemeyi deneyebilirsin.
Beklentilerini karşılar fakat o fiyat aralığında G203'ten iyi olabilecek alternatifler de var. G203 kullanıyorum yazılımı gecikmeli, yavaş çalışıyor çok rahatsız edici ama her şeyi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsun, farenin kendi yerleşik belleğine ya da sürekli yazılım denetimi ile istediğiniz şekilde kullanabiliyorsun.

Siz diyeceksiniz ki maden daha iyisi var neden bunu aldın derseniz şans eseri Teknosa da gezerken hoşuma gitti araştırmadan direk aldım pişman da değilim ama araştırarak biraz daha iyisini alabilirsiniz.

Bu mouse genellikle tavsiye edilmez çünkü kullandığı sensör eski bir sensörmüş ama bence gayet iyi iş çıkartıyor, ben beyaz ve pürüzsüz bir masada kullanmaktayım Call of Duty Mobile da profesyonel maçlarda sağlam dereceler yapmış birisiyim bu mouse ile. Doğru zeminde kusursuz çalışmakta ama siyah zeminlerde böyle olmayabilir.

Evet bende yaşadım sertçe üfleyince ilk günkü haline dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı