G213 mü G413 Silver mı?

Bu klavyeyi 1 yıl kullanabilirsen helal olsun.

Bak dostum. Ben sana gerçekten yardımcı olmak adına yazdım. Biraz ön yargılarını kır ve insanların tavsiyelerine kulak ver. Sana attığım Bloody klavyeyi 1 senedir kullanıyorum. Bizzat kullanmadığın ürünler hakkında ön yargı yapman iyi bir davranış biçimi değil. Bir kere klavyenin kasası metal, bilek dayama aparatı var, switch'i aşırı ses çıkarmıyor, harfleri türkçe karaktere göre dizayn edilmiş, ledleri aşırı canlı ve yazılımında fazlasıyla kişiselleştirilebilir alan bırakılmış.

Konuda söylediğin 2 klavyeden bir tanesi 280-300 TL aralığında ve mekanik değil. O klavyeye 300 lira verene kadar, başka bir mekanik olmayan klavye al daha iyi. İlle de Logitech takıntım var diyorsan Logitech'in daha ucuz mekanik olmayanlarını alırsın. Mekanik olmayan bir klavyeye o kadar para verilmez.

2. söylediğin klavye ise zaten 300 TL değil. İnternette en ucuzu 390 TL. Ben de aynı fiyatlarda olan A4Tech markasının, oyun markası olan Bloody'i önerdim. Çünkü seçtiğin Logitech'te Türkçe harf desteği yok. Bilek desteği yok. Görüntüsü ve ışıklandırma sistemi klasik klavyeler gibi.

Tercih senin. Fakat tavsiye isteyip, tavsiyeye çamur atmak erdem değildir. Bunu da bil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı