Elektronik AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 5199 TL

Arkadaşlar aktif olarak laptop kullanıcısıyım ama sürekli evdeyim ana ekran olarak bunu kullanacağım ürün monitör kaldırma kollarına vesaire uyumlu değil mi? Taksit olarak alıp laptop ekranını 2. ekran bu ekranı 1. ekran yapacağım.

Gözü kapalı alınması gereken monitörlerden, ben AOC 24G2ZU kullanıyorum ilk olarak 24G2SPU'ya niyetlenmiştim stokta yoktu. 240hz dışında hemen hemen aynı. Renkler muazzam ve akıcı. Tavsiye ederim.

Ek olarak stand özellikleri özellikle pivot modu gayet başarılı :)

Gayet güzel bir monitör. 2 sene önce masaüstümü aldığım dönemde 1.250 tl gibi bedava bir fiyata almıştım. Hoparlörü olduğunu bilmiyordum bir anda ses çıkınca garip oldum, hoparlör kalitesi gayet yeterli ek bir özellik olmasına rağmen.

Şu modele sahip olan arkadaşlar inceleme yapabilir mi? Internette tanitim videolari var 1 tane de forum da var inceleme. Kullanici yorumlarini merak ettim açıkçası.

5199 TL inmis. İtopya satis fiyati 5800 civari takilmisti, bu sefer Akakçe uzerinde 5800 olmus ama İtopya indirim yapmis. Tam bu bütçe icin en iyisi.

Hocam bu monitörle arasında çok fark var mı görüntü olarak? Fiyat farkı ciddi çünkü ona göre alacağım.[/url]

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı