G29 alınır mı?

emir demirer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. G29 direksiyon setini almak istiyorum. Bütçem en fazla buna yeter, Moza vs. almayı çok isterim ama alamam, zaten giriş segmenti istiyordum. Ses çok sıkıntı olmaz. Forza, ETS ve Asetto oynayacağım. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kaliteli bir direksiyon değil, ETS veya Forza için fazlasıyla işini görür ama daha gerçekçi Assetto Corsa, Dirt Rally veya F1 gibi simulasyonlara yeterli gelmiyor, ayrıca sesi de aşırı fazla bu saydığım oyunlarda rahatsız edebilir.

Çok kaliteli bir direksiyon değil, ETS veya Forza için fazlasıyla işini görür ama daha gerçekçi Assetto Corsa, Dirt Rally veya F1 gibi simulasyonlara yeterli gelmiyor, ayrıca sesi de aşırı fazla bu saydığım oyunlarda rahatsız edebilir.
Ets forza assetto f1 oynayacağım. Sesi yan odaya çok gitmese yeter

Sesten daha buyuk sorunlari var. 16 bin TL veriyorsun ve kayisli sistem bile kullanmiyor. Max 2 nm tork verebiliyor. T248 neredeyse 2 katini veriyor.

FFB çok da önemli değil sonuçta ikisi de var (aralarındaki farkı biliyorum) ve direksiyon simidi hoşuma gitmiyor.

Zaten v900s direksiyonum var tam bi çile. O yüzden değiştirmek istiyorum çok üst segment olmasına gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı