FieldBird
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar G2A'dan ürün satın alırken GPAY seçeneğini kullanıyorum. Banka kartımın 3DSecure özelliği olmadığı için havale kullanmak zorundayım. Normalde sorunsuz bir şekilde alışverişi yapardım iş bankası internet şubesinden havale ile. Fakat dün bayağı bekledim ve G2A'da satın alım kısmında "Tamamlandı" yazısı gelmedi. "Yeni" de kaldı. Önce G2A'ya ticket yolladım para bize ulaşmadı GPAY ile iletişime geç denildi. Telefonla görüştüm gözden kaçmış dediler ve satın alımı şimdi onayladık dediler. Ben de G2A ile tekrar iletişime geçtim. (Ticket yolu ile.) benden şunları istediler:
- all e-mail addresses that could be connected with the order
- date of the purchase
- payment method with transaction ID (and the Invoice ID if you paid with PayPal)
- screenshot of the payment confirmation with the date, name and amount visible
Anladığım kadarıyla ticket'a cevap olarak
- Kullandığım mail adresini
- Satın aldığım tarihi
- Ödeme yöntemini ve transaction ID'yi
- Ödeme ile ilgili tarih isim ve fiyatın gözüktüğü ekran görüntüsünü
göndermem gerek.
Fakat bu transaction ID olayını ve göndermem gereken ekran görüntüsünü nereden alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
- all e-mail addresses that could be connected with the order
- date of the purchase
- payment method with transaction ID (and the Invoice ID if you paid with PayPal)
- screenshot of the payment confirmation with the date, name and amount visible
Anladığım kadarıyla ticket'a cevap olarak
- Kullandığım mail adresini
- Satın aldığım tarihi
- Ödeme yöntemini ve transaction ID'yi
- Ödeme ile ilgili tarih isim ve fiyatın gözüktüğü ekran görüntüsünü
göndermem gerek.
Fakat bu transaction ID olayını ve göndermem gereken ekran görüntüsünü nereden alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: