G2A'da Watch Dogs 9 TL!

• Konuyu başlatan Vedo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 11.622
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTA V'i beklerken sıkıntımı gidermek için aldım.

Ultra ayarlarda video çektim bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu kimsenin sevmemesinin sebebi aşiri hype yaratmasi ben cok severek oynadim 9 TL yi ise oynamayan biri icin her turlu hakediyor. Indie oyun satmiyorlar 9 liraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
G2A gayet güvenilir ve ucuz bir site, bilgi sahibi olmadan güvenilmez deyip insanların kafasını bulandırmayın.

Watch Dogs da 9 tl'ye alacağınız en iyi oyun şu aralar.

Bunu haber yapmanın ne anlamı var ki? Oyun aylardır 3 dolara satılıyor orda.
Büyük ihtimal yarın birgün kütüphanenden silinir ama yine de 9 TL çok bir şey değil, madem heveslendiniz alın oynayın. :D

Aynı yerden 4 gün hatta bu günü sayarsak 5 oldu alalı. Ben 11 tlye almıştım.

İninal nedir bilmiyorum açıkçası fakat site türk lirasını tanıyor sağ üst kısımda TRY seçeneğini seçerseniz türk lirasına çevirir. Ben kredi kartıyla almıştım. Bölge olarak da Outside of the European Union seçmiştim.

Ben az önce 3 tane oyun aldım 30 Tl ye, steam keyleri anında geldi.Güvenilirdir bence ve oldukçada ucuz.

G2A' ya güven olmaz.
Şahsen Kendi stem hesabımdaki oyunların yarısını g2a'dan almış bulunuyorum hemde hiç bir ödemede g2a' shild kullanmadan aldım ve başka başka satıcılardan satıcı güvenilir olsun gerisi çok rahat zaten g2a da güvenilir satıcından bol bir şey yok güvenilrmi değilmi anlamasıda kolay :D

Şahsen Kendi stea
Gayet mantıklı.
Bu oyuna para verilir mi ki ne farkı var orijinal olmayandan.
Bilader şöyle diyim namazını kılıyorsun insanlara iyilik yapıyorsun dinle ilgili her şeyi yapıyorsun saygı duyuyorsun ama kopya oyun oynarsan kul hakına giriyorsun ! Adam eşşek kadar parayı bayılmış yapmış oyunu onun hakını tacz ediyorsun kopya oyna oyna ama durumun yoksa oyna durumn varsa orjinal almaya meğilen !

Ben risk alıp shieldsız aldım biraz korktum açıkçası 3 dk sonra geldi key :) Yine de shieldsız tavsiye etmem. Orjinal olmadan multiplayer oynanmaz.
Bro Shild'ın bir geyiği yok satıcın güvenilir olsun o kırmızı dıslıke falaz olmasın veya hiç olmasın :D O satıcı güvenilirdir shild a boşu boşuna 2 lira verme zaten ödeme yöteminden 1.20 falanda kesiyor 9 lira oldu sana 12 lira falan :D Shild'ın bir geyiği yok satıcın güvenilir olsun gerisi kolay .)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı