G2A'da Watch Dogs 9 TL!

• Konuyu başlatan Vedo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 11.606
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterse beleş olsun uplay kodu olduktan sonra bir anlamı yok.

Steam kodu da olsa uplay'e bağlanacak o da zaten, sırf kütüphanede gözükmesi için 100 tl fazla verecekseniz sizin tercihiniz.

Uplay kodunun farkı nedir açıklar mısınız ?
Sadece Uplayden aktif ediyorsun oyunu ve sorunlarla boğuşuyorsun steamden başka platformda oyun oynanmaz.

Steam kodu da olsa uplay'e bağlanacak o da zaten, sırf kütüphanede gözükmesi için 100 tl fazla verecekseniz sizin tercihiniz.
Her format attığında var olan oyunu tekrar indirmek istiyorsan alabilirsin.

Nasıl yapacağınızı bilirseniz böyle bir zorunlulukla karşılaşmazsınız. Ayrıca her format attığınızda ne demektir? Ben bir kere kurarım sistemi ayda bir bozup elime yüzüme bulaştırmam. Şu anki sistemim 2.5 senedir tertemiz.
Uplay konusuna gelince, steam'den de alsanız uplay'e mecbursunuz.
Almak isteyenlerin kafasını karıştırıp caydırmayın lütfen, iyi günler.

Bu oyunu neden bu kadar küçümsüyorsunuz ? Ben keyif alarak oynadım, hiç sıkılmadım bu oyunda. 9 lira etmez demek ne demek ? Saçma sapan oyunları daha yüksek fiyatlara satıyorlar. Oyunda beğenmediğiniz şeyler olabilir, araç sürüşü gibi ama çok büyük eksik değil bunlar. Oyunu neredeyse bedavaya veriyorlar yinede beğenmiyorsunuz, bence yaptığınız yanlış bir şey.

Mobil ödeme ile nasıl satın alabilirim, 9TL'ye ?

G2A' ya güven olmaz.
Bu sözü neye dayanarak söylüyorsunuz onu anlamadım ? Denediniz mi hiç ? Şimdiye kadar en az 7 oyun almışımdır. Dün watch dogs aldım g2a dan akk dolduğu için bu ay indiremiyorum. Ve uplay hesabımda duruyor. Bilmediğiniz şeylere yorum yapmak için yorum yapmayın. G2a güvenilirdir fakat aynı oyunu farklı ülkelerden satan birden çok satıcı olduğu için onların nadir bir kısmı dolandırıcılık yapıyor. Fakat ben henüz rastlayamadım.

Arkadaşlar ben oyunu aldım play e tıklıyorum anında steama atıyor steam oyunu sepete at diyor ne yapıcam bir bilgisi olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı