G2A'da Watch Dogs 9 TL!

• Konuyu başlatan Vedo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 11.613
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim burada merak ettiğim bir konu var. Ubisoft bir ara G2A'dan alınan oyunları silmişti sonra da geri verilmişti. Böyle bir şeyin tekrar etmesi söz konusu mu?

20 katı fiyat farkı olunca insan alternatiflere yöneliyor :)
Bu arada satıcıya ulaştım yeni key gönderdi o sorunsuz çalışıyor...

6.50₺ ye aldım ben, ne ara fiyat yükselmiş. Aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilrim.

Son düzenleme:
6.50₺ ye aldım ben, ne ara fiyat yükselmiş. Aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olabilrim.

Kardeşim oyunu bende aldım ancak uplayde direk play yazıyor ama daha önce ne watch dogs indirdim nede dosyalarını indirdim ancak play'e basınca direk steam'i açıyor watch dogs sayfasını ve birşey olmuyor. Steam'i sildim şimdide play'e basınca öyle kalıyor ama hiç download yapmadı nolur yardım et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim oyunu bende aldım ancak uplayde direk play yazıyor ama daha önce ne watch dogs indirdim nede dosyalarını indirdim ancak play'e basınca direk steam'i açıyor watch dogs sayfasını ve birşey olmuyor. Steam'i sildim şimdide play'e basınca öle kalıyor ama hiç download yapmadı nolur yardım et
Play tuşunun yanında ufak bi ok var ona basıp VERİFY FİLES'e tıkla, bi dene olmazsa mesaj atarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı