G2A'dan AC Unity aldım This cd key - activation code has been banned uyarısı alıyorum

rodwell

Kilopat
Daha fazla  
G2A'dan Ac unity almıştım daha sonra sildim bilgisayarımdan. Yaklaşık bir ay kadar girmedim.
Şuan şöyle bir hata veriyor; This cd key - activation code has been banned aşağıda e mail adresim felan var. Şöyle bir e mail gelmiş.

hata.PNG

hata2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay in sitesine giriyorum you own this game yazıyor. Uygulamasında neden yok peki veya neden kod soruyor. Girdiğimde de banlanmış kod diyor bu kafa ne kafası ?

G2a kodları çalıntı derken? Bu sorun 5000 ya da 2000 tane satılmış olan oyun satıcıları için de geçerli mi?
Ubisoft bu ara temizlik yapıyor galiba, bu kaçıncı konu ben de sayamadım... Evet çalıntı olabilir... Bu adamlar reseller, yani ucuz buldukları ülkelerden vs alıp size geri satıyorlar. Ubisoft artık bir şeyleri, ihbarları vs inceleyip banlamaya karar vermiştir.

G2a garantisi diye bir şey var. Ekstra ücret verip onunla alıyoruz, yine böyle sorunlar çıkacaksa g2a = güvenilmez .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı