G2A'dan Alınan GTA V Gift'in Hesaptan Kaldırılması

BraveHeaTR

Megapat
Daha fazla  
Haziran gibi aldığım GTA 5'i oynadım bitirdim, multiplayer zevk vermemeye başlamıştı ve oynamıyordum. Boş duruyordu. Tatilden bugün döndüm ve Steam'i açtığımda uyarı aldım. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor ? Param iade edilir mi G2A'ya yardım bileti atsam ?

gta5sorun.png

İngilizcem aman aman olduğu için G2A'ya atacağım bilette yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hello I want a refund for my GTA 5 purchase because the gift I was sent was fraudulently purchased and removed from my steam account."
Artık gerekli sipariş numarasını steam hesabının bağlantısını falan fistan verirsin, inanırlarsa belki paranı geri verirler, inandıkları halde vermeyebilirler de sonuçta onları bağlamaz, G2A sadece bir aracı.
Website Türkçe olmuştu belki Türkçe destek de gelmiştir, hiç kullanmadığım için başka ne gibi bilgi verebilirsin bilmiyorum.
Her başlıkta da uyarmaya çalışıyorum kullanmayın şu siteyi pahalı oyunlar için.

Dün kısa bir ticket attım. 3 dakika sonra cevap geldi ve param paypal'da gözüküyor. Kart'a gelmesi biraz sürecek. Teşekkürler. :) Ayrıca pahalı oyunlarımı dediğiniz gibi G2A Shield açık bile olsa almamaya özen göstereceğim. Tekrardan teşekkürler.

Ekleme : Oyunun ücreti kartıma ulaştı. Teşekkürler.

Dün kısa bir ticket attım. 3 dakika sonra cevap geldi ve param paypal'da gözüküyor. Kart'a gelmesi biraz sürecek. Teşekkürler. :) Ayrıca pahalı oyunlarımı dediğiniz gibi G2A Shield açık bile olsa almamaya özen göstereceğim. Tekrardan teşekkürler.

Ekleme : Oyunun ücreti kartıma ulaştı. Teşekkürler.
Öyle ama bu işler şans işi yaklaşık 10-15 oyun aldım g2a sitesinden bir sorun çıkmadı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı