G300s vs A4 Tech XL vs Rival 110

Kani

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane gaming mouse alacağım ama elim küçük. Bu yüzden gaming mouseların hemen hemen hiç birini kullanamıyorum. Bana olanlar:
  • Logitech G300s (105,5 TL)
  • A4 Tech XL-750BH (94.5 TL)
  • Steel Series Rival 110 (129 TL)
Başparmak ve işaret parmağı kısmında 3 tane makro tuş olması lazım. Bir sürü marka gördüm ama hepsi pahalıydı, olanlarda ucuz ama kalitesizlerdi. Sadece 2 numaralı mouseta 3 tane makro var ama o da ne kadar kaliteli emin değilim. 4 5 sene gider mi? Yoksa 1 ya da 3 numaradan birini alacağım. 1 numarada 4 tane makro tuş var ama mouseun sağ kısmını kullanabileceğimden emin değilim. Pek ergonomik durmuyor. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben bir tane gaming mouse alacağım ama elim küçük. Bu yüzden gaming mouseların hemen hemen hiç birini kullanamıyorum. Bana olanlar:
  • Logitech G300s (105,5 TL)
  • A4 Tech XL-750BH (94.5 TL)
  • Steel Series Rival 110 (129 TL)
Başparmak ve işaret parmağı kısmında 3 tane makro tuş olması lazım. Bir sürü marka gördüm ama hepsi pahalıydı, olanlarda ucuz ama kalitesizlerdi. Sadece 2 numaralı mouseta 3 tane makro var ama o da ne kadar kaliteli emin değilim. 4 5 sene gider mi? Yoksa 1 ya da 3 numaradan birini alacağım. 1 numarada 4 tane makro tuş var ama mouseun sağ kısmını kullanabileceğimden emin değilim. Pek ergonomik durmuyor. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz varsa yazar mısınız?
Seçim tabii sizin ancak ben kesinlikle Steelseries almanızı tavsiye etmiyorum. Gerek ürünlerin kalitesi gerek satış sonrası destek. Steelseries'den ürün alacağınıza rastgele bir markadan (Everest vb.) ürün almanızı yeğlerim. Uzun süre kullanımda (süreklilikten bahsetmiyorum) tuşların çalışmaması tarzı problemler karşınıza çıkıyor.

Merhabalar. Şu üç ürünede bakabilirsin:
  • Everest Rampage Shine
  • Everest Rampage Centaur
  • Gamepower Bane
Hepsinin arasından favorilerim Bane ve Rival 110. Bence Rival 110. Az önce yanlış okumuşum Rival 100 sandım pardon.

Aslında buraya yazmadım ama Corsair Harpoon da çok güzel. Buradaki mouselar da güzel ama 3. bir makro tuşu lazım bana. burada yazılanlar dışında bildiğiniz var mı. En az bunlar kadar kaliteli olsun. G300S'te makroları kullanabiliyor musunuz mesela. İki tuşa da işaret parmağıyla basıp ateş etmek sıkıntı olmuyor mu? Ya da Fortnite oynarken zaman ev yapmamı zorlaştırmaz mı G300s? Kullananlar bir cevap verebilir mi? Teşekkürler.

aslında buraya yazmadım ama corsair harpoon da çok güzel. Buradaki mauselar da güzel ama 3. bir makro tuşu lazım bana. burada yazılanlar dışında bildiğiniz var mı. En az bunlar kadar kaliteli olsun. g300s te makroları kullanabiliyor musunuz mesela. İki tuşa da işaret parmağıyla basıp ateş etmek sıkıntı olmuyor mu. Ya da fortnite oynarken zaman ev yapmamı zorlaştırmaz mı g300s. Kullananlar bir cevap verebilir mi? teşekkürler
Aslında SteelSeries en iyisi ancak Everest Rampage Centaur sandığımızdan daha kaliteli bir mouse.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı