G300s vs G203 vs Katar Pro

Yazılımı varsa link atabilir misiniz?

YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.
Hocam güvenli internetteyim atamıyorum kusura bakmayın :(
Sana önerim Logitech G MX518 tercih etmen Hero 16k sensör + Logitech yazılımı var G300s kullandım ve alma kablo daha 1.yıl da arızalanıyor USB tanınmıyor ve çok fazla kişi var böyle.
Hocam nasıl kullanıyorsunuz mauseyi anlamıyorum, doğru kullansanız birşey olmıyacak sonra mauseyi kötülüyorsunuz.
Sana önerim Logitech G MX518 tercih etmen Hero 16k sensör + Logitech yazılımı var G300s kullandım ve alma kablo daha 1.yıl da arızalanıyor USB tanınmıyor ve çok fazla kişi var böyle.
Hocam nasıl kullanıyorsunuz mauseyi anlamıyorum, doğru kullansanız birşey olmıyacak sonra mauseyi kötülüyorsunuz.

Yazılımı varsa link atabilir misiniz?

YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.
Birinin memnun olması diğerinin ise hoşnutsuz olması o ürünü iyi veya kötü yapmaz. Ama eğer çoğunluk hoşnutsuz, küçük bir kesim memnun ise o zaman o ürüne iyi veya kötü dersin. G300S ise çoğunluğun hoşnutsuz olduğu bir mouse(Kendimde dahil). Kronik sorunlu bir. G300S'ide aklınızdan çıkarın.
Hocam güvenli internetteyim atamıyorum kusura bakmayın :(

Mouse'yi duvardan duvara vuruyorum kanka. Kırılınca da gelip "Kötü mouse, çöp mouse" diye ağlıyorum forumda. Daha fazla ürün fanboyluğu yapacak mısın?

Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.

2017 Ocak ayından beri Logitech G300s kullanıyorum şimdiye kadar bana bir sıkıntı yaşatmadı. İlk aldığım zaman elime sığmadı ama bir süre sonra alıştım. Benim için yarattığı tek sıkıntı parmak uçlarım ile tutmak zorunda olduğumdan bileğimi masaya dayadığım noktanın ağrıması oldu. Yazılım konusunda güzel bir yazılımı var birçok ayarı yapmana, LED rengini değiştirmene vs. olanak sağlıyor. Bu kadar yılın ardından sağ butonda bir sıkıntı oluştu, algılamamaya başladı. O yüzden ben de yeni fare arayışındayım, sizin konunuzu görünce deneyimlerimi aktarmak istedim. Tekrar Logitech G300s almayı düşünmüyorum hem ergonomik sebeplerden, hem de 2015 civarında çıktığı için daha güncel teknolojili bir fareye geçiş yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.

Kronik sorunlu kankam, 6 ay sonrasında elimde kalmıştı. ( takılma sorunu )

Katar Pro çok daha iyi bir seçim olacaktır. Logitech G300s sensörü eski bir mouse ve kullanıcıları memnun değil. G203 ile G102 ise aynı mouse sadece Avrupa pazarı ile orta doğu pazarı isimleri farklı. Aynı şekilde G102 de çift tıklama sorunu var.

Katar Pro çok daha iyi bir seçim olacaktır. Logitech G300s sensörü eski bir mouse ve kullanıcıları memnun değil. G203 ile G102 ise aynı mouse sadece Avrupa pazarı ile orta doğu pazarı isimleri farklı. Aynı şekilde G102 de çift tıklama sorunu

Yani herkes Katar Pro diyor değil mi? Hemfikir miyiz :) alacağım mousenin beni uzun zaman götürmesini istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı