G305 alınır mı?

Wireless kullanınca zaten raporlama hızı 125Hz'ye düşmüyor mu 🤣
Ayrıca Switch değiştirmekle uğraşmaya cidden gerek yok. Rampage nasıl manipüle ediyorsa kullanıcılarını hayrete düşüyorum.
Wireless kullanınca 125 Hz'e mi düşüyor? Max mouse bilgisi, puahahaha. Böyle bir şey yok, sizi kandırmışlar.
 
Viper Mini ile pwnageyi kıyaslamayın, segmentleri farklı. Biri kablolu fp mouselardan bir tanesi diğeri orta üst düzey kablosuz mouse. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, 200TL'lik Viper Mini'nin Click gecikmesi ve Click'leri pwnage symmetricalden iyi.
 
Son düzenleme:
Omronların hissiyatları Razer Optiklerden daha iyi. Viper Mini dediğiniz gibi 6 ms iken Fury Z 13.34 ms. 27 ms olayı sanırım Pwnage'e özel bir durum, Fury Z ile test yaptığımda 13.34 çıktı. Diğer fareler ile de aynı site de test yaptığımda Rtings'teki ms'ler ile aynı çıktı. Buradan anlıyorum ki Fury Z 27 değil 13.34 ms'tir. Dediğim site:


Burada "Average Small Delta" yazan kısım sanırım ms'i gösteriyor. 13.34 gayet iyi bir değer. 6 ile 13.34 ms'in farkının hissedilebileceğini bizzat düşünmüyorum.
 
Omron'ların hissiyatları Razer optiklerden daha iyi. Viper Mini dediğiniz gibi 6 ms iken Fury Z 13.34 ms. 27 ms olayı sanırım Pwnage'e özel bir durum, Fury Z ile test yaptığımda 13.34 çıktı. Diğer fareler ile de aynı site de test yaptığımda Rtings'teki Ms'ler ile aynı çıktı. Buradan anlıyorum ki Fury Z 27 değil 13.34 ms'tir. Dediğim site:


Burada "average small Delta" yazan kısım sanırım Ms'i gösteriyor. 13.34 gayet iyi bir değer. 6 ile 13.34 Ms'in farkının hissedilebileceğini bizzat düşünmüyorum.

Bu tarz siteler genelde yanıltıcı oluyor çünkü doğru değerleri göstermiyor. Rtings sitesi özel ekipmanlar ile Click'leri test ediyor (özellikle klavyeleri test ettiklerinde kullandıkları ekipmanları görebiliyorsunuz.) Testlerin doğruluğundan şüpheniz olmasın. Ayrıca pwnage symmetrical ile Fury Z bire bir aynı mouse, sonuçların farklı olacağını zannetmiyorum. 26ms gecikmeli mouse ile 6 ms mouse arasında dağ kadar fark var, Razer DeathAdder V2 de 6ms öyle diyeyim. Clicklerin sağlamlığı olarak bence razer daha iyi.
 

Geri
Yukarı