G31MV uyumlu ekran kartı

Dexmorgan

Hectopat
Daha fazla  
Bnim bir sorum olacak. Eski bir bilgisayara sahibim donanımlara gelecek olursak.
  • G31mv anakart
  • DDR2 4 GB Dual RAM
  • 350W PSU
  • Pentium E2200
  • ATI HD 3400 512MB
Sorum şu ki G31MV (PCI-e 1.1 diye biliyorum) Radeon HD 6570 2 GB 128 bit ekran kartı uyumlu olur mu? Eğer uyumlu olmazsa başka önerebileceğiniz bu anakarta uygun ekran kartları neler?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Konu güncelleme: 2 günde baya bi araştırma yapıp forumda benim anakartımla ilgili olan bütün konuları okudum ve birçok yeni şey öğrendim r7 240 ekran kartı almayı düşünüyorum. Ama darboğaz yaşanabileceği için anakartımın uygun olduğu en yüksek işlemciyide almayı düşünüyorum(core 2 duo e8400) düşüncelerinizi belirtip eksiklerimi ve yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Tam bilmiyorum ama anakartım xeon uyumlu değil diye biliyorum. anakart ismimin üstüne bağlantı ekledim. Bi göz atıp beni bilgilendirebilirsiniz.
Uyumludur. Hiçbir 775 pin anakartın işlemci desteğinde xeon işlemciler yer almaz.
Çoğu g41, g31, p45, p43, p41, p35, g35 vb. Çipsete sahip anakartlar 771 pin xeon işlemcileri destekler.

Uyumludur. Hiçbir 775 pin anakartın işlemci desteğinde xeon işlemciler yer almaz.
Çoğu g41, g31, p45, p43, p41, p35, g35 vb. Çipsete sahip anakartlar 771 pin xeon işlemcileri destekler.
Ben yinede tatmin olamadım kusra bakmayın. İnternette anakartımın uyumlu olduğu işlemciler arasında x5440 işlemcisini göremedim. Bütçemde kısıtlı olduğu için elimde patlamasını istemiyorum. Ayrıca 3 gündür ilgilenip cevap veren tek kişi olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Ben yinede tatmin olamadım kusra bakmayın. İnternette anakartımın uyumlu olduğu işlemciler arasında x5440 işlemcisini göremedim. Bütçemde kısıtlı olduğu için elimde patlamasını istemiyorum. Ayrıca 3 gündür ilgilenip cevap veren tek kişi olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Estağfurullah, destekleyecektir. İçiniz rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı