G3258, H81M-PLUS ve R9 280 Sipariş Veriyorum

• Konuyu başlatan NaToRYuM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.258
Monitörüm ASUS VN247H bilgisayarı aldıktan sonra para biriktirip ramı yükseltme yapacağım zaten. Bencede 4gb ram büyük bir sorun değil :)

Fx 6300 ve HD 7850 ikilisi ile 4 gb ram kullanarak BF4'ü ultra ayarlarda ve çoklu oyuncu modunda oynatmaya çalışın bakalım Ayyıldız kardeşim. Daha üst ekran kartı ve işlemciden bashetmiyorum bile. 20 Fps alabilecekmisin çok merak ediyorum. :)

4 GB bellek günümüzde çoğu oyunu oynatıyor, ama genede çoklu oyuncu modların da yetersiz kalabiliyor.Bence en fazla 5-6 ay sonra çoğu sistem isteyen oyunlarda tamamen yetersiz kalacaktır.Ama ileride 4 GB bellek daha ekleyecekseniz gayet güzel.Hayırlı olsun.

Buyrun arkadaşlar. BF4 adlı oyunu Gtx 770 ve Fx 8150 adlı sistemde tekli oyuncu modunda ultra oynattığınız zaman kullandığı ram miktarı.
bf4.png
Çoklu oyuncuda modunda işlemci daha fazla güç isteyeceği için kullandığı ram miktarı artacaktır. İsterseniz farklı oyunlarda test edebilirim.

Bende 4 gb ram + HD7850 var ultra ayarlarda BF4 Multiplayer 1080p çözünürlük 3.9 gb'ya kadar kullanıyor ram. Aşınca takılma yaşıyorum fps düşüşleri falan. 4 kesinlikle yetersiz. Arkadaş ss attı örnek olsun.

Son bir oyun testi daha atayımda BF4 ile sınırlı kalmasın ram testimiz. Buda tekli oyuncu modunda arkadaşlar. Oyun ultra ayarlarda Gtx 770 ve Fx 8150 ile oynandı. (Cod AW)
cod.png

Not: HD 7850 ve Fx 6300 / i3 4150 ve yukarı donanımınız varsa oyunları ultra oynatmak istiyorsanız 4 gb ram yetersizdir benim tecrübeme göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı