G3258 İşlemciye O.C İçin En Uygun Anakart

Voltaj vermeden 4.1 Ghz seviyelerine çıkıyorum ama ?
Her işlemcide çıkamazsın bazısında voltajsız çıkarsın bazısında ise 3.8 seviyelerinde voltaj verebilirsin.

Technopat kendi topladığı sistemde 4,4 GHz hızına stabil bir şekilde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İşlemciyi çok küçük görüyorsunuz bence. İnternette çok daha yüksek hızlara stabil bir şekilde çıkan kişiler var.
Voltajsız kısmını kimse okumuyor galiba?

Voltaj'sız tek tuşla overclock (Voltaj'sız) belki en fazla 3.7 belki oda işlemcinin fırından iyi çıkması lazım en az ise 5
3.5 olur. Ben daha çok arttırcam dersen manüel overclock yapman lazım onda da voltaj arttırman gerekir manuel overclockla belki 4.7 bile çıkabilirsin.

Voltaj'sız tek tuşla overclock (Voltaj'sız) belki en fazla 3.7 belki oda işlemcinin fırından iyi çıkması lazım en az ise 5
3.5 olur. Ben daha çok arttırcam dersen manüel overclock yapman lazım onda da voltaj arttırman gerekir manuel overclockla belki 4.7 bile çıkabilirsin.
İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Voltaj vermeden 4.1 Ghz kadar çıkıyor :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı