Darboğaz sorunu olabilir FPS farkı zaten olur. Ben R9 270 öneriyorum.Eğer OC yaptıysan, herhangi bir ekran kartı darboğaz yapmaz. Hepsini rahat bir biçimde kullanabilirsin. Eğer OC yapmadıysan ve düşünmüyor isen GTX760 ve R9 280X'i geçme.
PSU olarakta önerebileceğim Corsair Builder 550W 80Plus var.
Zaten G3258'e Nıvıdıa tarafında GTX 750Ti, AMD tarafında da maksimum R7 265 öneriyorum. Daha fazlası darboğaz yapabilir ama ben arkadaşın ileride sistem güncelleyeceğini düşünerek R9 270 önerdim. Ayrıca gidip biraz FPS testlerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Aynı sistemden 2 tane düşünün. Birinde G3258, diğerinde ise İ5 4690 var. Yüksek değerlerde FPS farkı olabiliyor. Hız aşırtma göz boyama. G3258 hız aşırtma ile İ5 4460'a bile yetişemez.@Lord Cruiser Sen galiba Technopat'ın uygun fiyatlı sistem toplama rehberini izlemedin. Orada GTX750Tİ kullanılıyor. Ve sorunsuz çalışıyor. Demem üzerine overclock yaptıysanız sıkıntı olmayacaktır. Ama overclock'suz GTX760'ı geçmemekte fayda var.
Tanıdığım profesyonel arkadaşlardan dolayı ve aşağıdakilere bir bak derim.Bunu nerden biliyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.