G3258 ve GTX970 Tabanlı Sistem

Bu pentium işlemci ile i5 seviyesine ulaşmak tam manasıyla hayal. Şimdi pentium sadece 2 çekirdek. İ3 işlemcisi bile 2 gerçek ve 2 sanal olmak üzere 4 çekirdekten oluşuyor. Yani sen bu işlemciyi istersen 5.0 ghz yapsan bile gerçek hayatta i3 işlemcilerine bile geçemez. Yani testlerde istersen i7 seviyesine varsın bu gerçek hayatta hiç bir zaman öyle olmuyor. Yani testler gerçek hayatı yansıtmaz ve bu işlemci uygun fiyatlı olduğu için fiyat-performans ürünü olarak görülüyor veya uygun fiyata azot oksit ile oc yapmayı öğrenmek isteyenler için uygun bir işlemci. Bu işlemci boş yere övmeyin.

Bu pentium işlemci ile i5 seviyesine ulaşmak tam manasıyla hayal. Şimdi pentium sadece 2 çekirdek. İ3 işlemcisi bile 2 gerçek ve 2 sanal olmak üzere 4 çekirdekten oluşuyor. Yani sen bu işlemciyi istersen 5.0 ghz yapsan bile gerçek hayatta i3 işlemcilerine bile geçemez. Yani testlerde istersen i7 seviyesine varsın bu gerçek hayatta hiç bir zaman öyle olmuyor. Yani testler gerçek hayatı yansıtmaz ve bu işlemci uygun fiyatlı olduğu için fiyat-performans ürünü olarak görülüyor veya uygun fiyata azot oksit ile oc yapmayı öğrenmek isteyenler için uygun bir işlemci. Bu işlemci boş yere övmeyin.

Recep abi bunları bilmiyordu dimi? G3258 Haswell mimariye sahiptir ve overclock ile i5 seviyesine gelen bir işlemcidir.

Recep abi bunları bilmiyordu dimi? G3258 Haswell mimariye sahiptir ve overclock ile i5 seviyesine gelen bir işlemcidir.
Biliyordu zaten. Uygun fiyatlı sistem önerisi dedi ve yeni çıkan ilk oyunda sistemin tökezleyip i5 ile gerçek hayatta denk olamadığını tekrardan gördü. Zaten kendisi'de diyor bu sistem 1080p için diyor ama i5 olan bilgisayara 1440p için hiç bir sorun olmayacağını biliyoruz.

Tökezleme falan olduğu yok. Kafa ayarı 27'de buna değindiler.

Ayrıca ben araştırmadım ama FarCry 4 için bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlanacağı duyuruldu. Recep Baltaş'ın bir yorumunda görmüştüm bunu. İşlemci Haswell mimarili ve 2014 model bir işlemci. Yani hiç bir sorun barındırmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı