G3258 ve MSI GTX 970 sistem toplama

İşlemciyi değiştir yoksa uzun ömürlü olmaz. İşlemciyi i5 4460 ile değişin keyfinize bakın.
Ayrıca oc yapsan bile darboğaz olabilir tam performans alamazsın.

3258 işlemciyi stok soğutucu ile 4.0 Ghz.'e overclock ettik, hatta hiç zorlamadık diyebilirim. Hiç bir sorun çıkmadı.

Dar boğaz sorunu olacağını sanmıyorum, ancak bu bütçeye biraz daha zaman verip i5 işlemciye çıkmanı tavsiye ederim.

Ben olsam bu bütçeyi biraz zorlar i5 işlemci alırdım. Tercih senin

Benim sistemim i5 2400 3.6 Ghz.
Asus Gtx 970.
Sistemim ssd.'ye kurulu.
Gskill 4+4 Gb. 1600 Mhz. (1866 Overclock) ram.
Hiçbir dar boğaz yaşamıyorum.

Çok sagolun bu önerileriniz için, tavsiyelerinize uyaraktan şöyle bir şey oldu şu an nasıl sizce?

99qoo3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik Disk'iniz var sanırım ?

İşlemciniz tüm teknolojilere sahip turbo frekansı 3.4 Ghz. gayet kaliteli bir tercih olmuş.

Overclock yapılmayacak ise doğru tercih, kaldı ki anakart da ekonomik bir model.

Overclock için müsait değil.

Merhabalar, fotodaki gibi bir sistem yaptım biraz ileriye dönük. 1 yıl idare etse yeter sonra işlemciyle anakartı değiştirebilirim. Sonradan upgrade yapacağım, konu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Eki Görüntüle 39019
G3258 işlemcinin, Gtx 970 ile darboğaz yapmayacağını düşünüyorum.. Eski bir mimariye sahip değil.
Anakartı Z97 Pc Mate seçmen daha mantıklı olabilir.
Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı