G3258 ve MSI H81M-P33 Tabanlı Sisteme Kasa Tavsiyesi

• Konuyu başlatan BronzeBlink
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.339
B

BronzeBlink

Ziyaretçi
Arkadaşlar, g3258 ve h81m-p33 aldım. Bir de MSI r7 265 im var. Şimdi aşağıdaki yazacağım sisteme benim uygun gördüğüm kasa olur mu, PSU yeterli midir ?

• intel g3258 işlemci
  • msi h81m-p33 anakart
  • msi r7 265 ekran kartı
  • gskill 4x2 1600mhz 8 gb ram
  • kingston 240gb v300 ssd
  • asus 21.5'' vs228ne monitör
  • cooler master rc-k282 500w kasa
  • cooler master hyper tx3 evo soğutucu
Evet arkadaşlar, ilk 3 parçayı aldım. Yavaş, yavaş tamamlıyorum ama kasa yeterli mi ? 500w PSU bana yeter mi ? Bu bileşenler için bi fikriniz var mı ? Son olarak h81m-p33 anakarta Cooler Master tx3 evo takarsam RAM slotlarını kapatır mı, bir fikriniz var mı ?

pjM6gm.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2. dediğinizi düşünebilirim ama benim söylediğim kasa yeterliyse onu alacağım. Görüntüsü, sadeliği daha hoşuma gidiyor açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye
Hocam öncelikle parçalarınız çok güzel, iyi bir sistem güle güle kullanmanız dileğiyle .. Ancak 1-2 ufak tavsiyem olacak ekran kartı upgrade ederseniz çok çok çok iyi olur şuan aldınığınız ekran kartı 450-470 tl civarı ramleri 2x4 seçmişsiniz rami ilk etapta 4 gb a düşürüp daha sonra 4 gb daha ekleyip 8 yapabilirsiniz. Böylece ekran kartına 120 tl civarı bir bütçe açılır ve kesinlikle r9 270x almanızı öneririm. Zira ram kolayca upgrade edilebilir bir parça ama ekran kartında böyle olmuyor malesef almışken iyisini almak gerekiyor.

Ekran kartı :
www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R9 270X Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ram :
www.vatanbilgisayar.com: Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar

Ayrıca PSU yuda 500w 80+ tercih ederseniz daha iyi olur. Yeterli gelecektir.

Gayet yeterli kararında diyebilirim hatta. Ayrıca bu sistemi baya uygun fiyatlı olduğu için bende dahil toplama niyetlisi olan çok arkadaşım var inceleme , test vs yaparsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı