G3258 ve R7 265 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan exexa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.329

exexa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendimce sistem topladım. Sistem uyumlu mu bileşenleri? Cevap verir misiniz?

• İşlemci: İntel Pentium G3258
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse hediyesini de istedin sanırım :)
upload_2015-4-3_21-13-45.png

Bu şekilde al, oc ile boğuşma boş yere. Sonra daha güçlü bir işlemci ve/veya ekran kartı da ekleyebilirsin. WD Caviar Blue Serisi harddiskler sıkıntı çıkarabiliyor, diğer serileriyle ilgili şikayet yok pek. Xigmatek' in X-Calibre ve Tauro serilerini önermem güç kaynağı olarak.
Mouse hediyesi ve gaming özellikleri çok önemli değilse, ileride aynı nesilden 4 çekirdekli K işlemci takmayı, veya SLI/CF yapmayı düşünmüyorsan, anakart olarak ASUS H81M alıp, ekran kartını Sapphire r9 285 de yapabilirsin tabi. Fazla darboğaz yapmaz işlemci. En kötü durumda bile (BF4 multiplayer gibi)%90 civarında çalışır.

Son düzenleme:
Mouse hediyesini de istedin sanırım :)
Eki Görüntüle 60001
Bu şekilde al, oc ile boğuşma boş yere. Sonra daha güçlü bir işlemci ve/veya ekran kartı da ekleyebilirsin. WD Caviar Blue Serisi harddiskler sıkıntı çıkarabiliyor, diğer serileriyle ilgili şikayet yok pek. Xigmatek' in X-Calibre ve Tauro serilerini önermem güç kaynağı olarak.
Mouse hediyesi ve gaming özellikleri çok önemli değilse, ileride aynı nesilden 4 çekirdekli K işlemci takmayı, veya SLI/CF yapmayı düşünmüyorsan, anakart olarak ASUS H81M alıp, ekran kartını Sapphire r9 285 de yapabilirsin tabi. Fazla darboğaz yapmaz işlemci. En kötü durumda bile (BF4 multiplayer gibi)%90 civarında çalışır.
Xigmatek'in tauro serisini önermeme nedenin ney peki ? Ben kullanıyorum gayet memnunum.

Xigmatek'in tauro serisini önermeme nedenin ney peki ? Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Kalite kaygısı, voltaj regülasyonu pek iyi değil. Önerdiğim güç kaynağı ile arasında dağlar yok ama genel anlamda, daha stabil çalışabilen bir güç kaynağı ve çok alan olmasına rağmen hakkında pek şikayet duymadım. Xigmatek ile ilgili şikayetler var, özellikle 100 - 200TL aralığında olan modellerinde.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?

Arkadaşlar Hepinize Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim Yorumlarınızı Beğendim Yeni Bilgisayarımı Haftaya Bir Aksaklık Çıkmazsa Topluyorum Tekrardan Teşekkür Ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı