G3258 vs A10-7870K

Harry

Hectopat
Daha fazla  
Intel Pentium g3258 alıp overclock mu yapayım yoksa a10 7870k mı alıyım? Not: ekran kartı alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı takacaksan A10 7870K yerine g3258 alabilirsin ama benim fikrim biraz daha para verip 4460 alman en doğrusu çünkü i3 işlemciler artık eskidi.

Ekran kartı takacaksan A10 7870K yerine g3258 alabilirsin ama benim fikrim biraz daha para verip 4460 alman en doğrusu çünkü i3 işlemciler artık eskidi.
Ne kadar da saçma bir yorum. Bak mesela çok basit bir şekilde yorumunu çürütüyorum;
i3 6100 mü daha eski i7 4790K mı? i3 daha eski değil mi çünkü o i3... İ7 çok yeni çünkü o i7!

Ne kadar da saçma bir yorum. Bak mesela çok basit bir şekilde yorumunu çürütüyorum;
i3 6100 mü daha eski i7 4790K mı? i3 daha eski değil mi çünkü o i3... İ7 çok yeni çünkü o i7!
Kardeşim adam ddr4 sistem mi toplayacak adam alacaksa i3 4170 falan alacak ki i5 4460 çok daha iyidir hem i3 işlemcinin ileride oyunlarda darboğaz yapma oranı yüksek onun için söyledim eskidi derken.

Bak cümleyi açınca ne kadar güzel ve anlaşılır oldu. Bilmeyen adam senin üstteki yorumunu okuyup eski nesil i5 alacak al başına bela.

Sonra ''Abi keta 5 açılmıoo, çok kasıooo'' diye konular açılabilir o yüzden dedim. :)

Bak cümleyi açınca ne kadar güzel ve anlaşılır oldu. Bilmeyen adam senin üstteki yorumunu okuyup eski nesil i5 alacak al başına bela.

Sonra ''Abi keta 5 açılmıoo, çok kasıooo'' diye konular açılabilir o yüzden dedim. :)
Ben tam anlatamadım kendimi ben işlemcisi daha uzun ömürlü olsun ileride çıkacak olan oyunlarda sıkıntı yapmasın diye söyledim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı