G3258'li Sistem

Bu Sistem Alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    17
Biliyorum fakat çok bi fark yok. 500W yeter mi bilmem ama yetiyor diye de onu seçmek gerekmiyor. 750Ti daha az ısınırken R7 265 daha fazla ısınır ve daha fazla güç çeker. Buda az da olsa faturaya yansır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1.5 volt vermediğiniz müddetçe çarpanı kaç yaparsanız yapın yakmazsınız. Zaten voltaj yeterli gelmezse sistem açılmaz, çarpanı düşürürsünüz veyahut voltaj artırır tekrar denersiniz. Satın aldığınızda bilgi verirseniz yardımcı olurum. @Silinen üye

Bütçeni belirtmemiş'sin, ben bir sistem topladım lakin o güç kaynağı kaldırır'mı bilemem. Sinerji bilgisayardan ;

Eki Görüntüle 85928

Bütçe 1000 lira falan, maalesef.

Biliyorum fakat çok bi fark yok. 500W yetermi bilmem ama yetiyo diyede onu seçmek gerekmiyor. 750Ti daha az ısınırken R7 265 daha fazla ısınır ve daha fazla güç çeker. Buda azda olsa faturaya yansır.

Faturaya yansısın bir şey olmaz. Önemli olan performans.

Faturaya vereceğin parayı şimdiden ekran kartına ver, daha çok performans al.

Ben olsaydım GTX 750 Ti alırdım. Sonuçta biri DirectX 12'yi tam olarak desteklerken diğeri DirectX 12'nin Level 0'ında yer alıyor. Tabi karar sizin.

Hocam 1000'tl bütçe ile kötü bir İntel yerine AMD işlemcilere bakın derim. İntel'in o işlemcilerini havada karada öperler Ben aynı işlemciyi kullanıyorum. Yanma söz konusu olmaz. O eskidendi. Şimdi mavi ekran alırsın maksimum. Onuda ayarlarına bağlı olarak değiştirerek düzeltiyorsun. Ama O.C ile uğraşacaksan soğutma sistemini iyi tasarlaman lazım. En azından 100Tl'lik bir soğutucu alman lazım. Ben 5 kasa fanı ve çift fanlı kule tipi hava soğutma ile 70-75 derecelere çıkıyorum Prime95 testinde. Daha ziyade en güzelinden apu sistem alıp gönül rahatlığıyla oynayabilirsin oyunlarını

Ben olsaydım GTX 750 Ti alırdım. Sonuçta biri directx 12'yi tam olarak desteklerken diğeri directx 12'nin level 0'ında yer alıyor. Tabi karar sizin.

750Ti 128 bit, R7 265 256 bit. Çok fark olur mu ve bit ne işe yarar?

APU sistem almaya korkuyorum, ben GTA 5 de High ayarlarda falan kasar para çöpe gider diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…