G4 mü S6 mı alınmalı ?

Engvall

Hectopat
Daha fazla  
Benim için önemli olan özellikler : Kamera Performansının iyi olması, Performans olarak hızlı ve iyi olması, birde uzun ömürlü bir telefon olması yani3-4 sene gibi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz cevaplayanlara şimdiden teşekkürler . Birde o telefonu seçmenizin nedenini madde halinde yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera perfoansları eşit sayılır. Performans olarak S6 önde. Galaxy S6'yı alınabilir kılan özelliklere gelecek olursak;

• Daha hızlı bir işlemciye sahip.
  • DDR 4 belleklere sahip.
  • G4'e kıyasla daha yüksek okuma ve yazma hızına sahip.
  • Yaklaşık 17 g daha hafif.
  • Yaklaşık 3 mm daha ince.
  • Daha yüksek ppi yoğunluğuna sahip. (Gözle farkedilemez)

S6'ya güncelleme geldi mi bilmiyorum ama bundan bir kaç hafta önce cihaz hiç stabil değildi. Eğer Samsung cihazı hala stabil hale getiremediyse S6 almadan önce bir düşün derim ben.
Kamera performansları neredeyse aynı bence tasarımı sana en hoş gelen telefonu al, performans farkı günlük hayatta ve oyunlarda hemen hemen aynı.
Uygulamalar Snapdragon işlemcilere daha iyi stabilize ediliyor. (bkz:GTA SA) Exynos'un performans avantajı bu yüzden hemen hemen yok denecek kadar azalıyor. (gelecekte bu değişebilir)
Bellek tarafında performans açısından S6 daha hızlı olduğu için multi-tasking geçişlerinde daha iyi olabilir.

Özet: Git iki cihazı da bir teknoloji mağazasında gör, dene hoşuna gideni al. İkiside seni pişman edecek cihazlar değil.

Son düzenleme:
G4 kullanıyorum. Her yönden mükemmel bir cihaz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kamerası zaten fevkalade. Hızına da laf yok, yağ gibi akıyor telefon. Gram kasma yok. Biraz ısınıyor fakat sorun teşkil edecek oranda değil, sonuçta her telefon ısınıyor. Özenli kullanımda rahatlıkla 5 seneyi çıkarır diye düşünüyorum. LG kalitesini konuşturuyor G serisinde, Samsung'a fazla sıcak bakamıyorum ben. İmkanınız varsa tereddüt almadan alın G4'ü.

S6'yı kuzenim geçenlerde aldı ondan önceki telefonu da S4'dü yemin ediyorum bir fark yok işletim sistemi aynı menüler aynı ikiside her türlü oyunu oynatıyor hele beyazını alırsan s4 ile arasında bir tek o üstte olan İphone'dan çakma antenler ve yan kaplaması var o kadar. G4 al en azından bi farkın olsun Samsung klasik telefon yapıyor görsellik namına pek bir şeyi yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı