G4 vs iPhone 6

Samsung'un dediğim gibi en iyi yaptığı seri Note serisi. Her telefonu kusursuz ve güzel oluyor. Ayrıca çok telefon çıkarıyorlar ama amiral gemi çıkarmıyorlar. Bir S bir Note çıkıyor amiral gemi olarak. Diğer telefonlar zaten bu klasmanda değil. Yani o yandan sıkıntı çekmezsiniz. Ben LG G3 kullandım. Fiyatı o kadar hızlı düştü ki kendinden 1 yıl falan önce çıkmış Note 3'le aynı fiyata geldi. Bu konuyu düşünün derim. Note 4 her açıdan mükemmel. Ben Samsung'u zerre kadar sevmem ama Note serisine yapacak kötü bir eleştirim yok.

Hayır, ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yani en azında kaç gündür kullanıyor ve hiç kapatmadığım halde. Ayrıca da bazen şarjı bitene kadar elimden düşmediği oluyor. Tabi oyun vs. değil yalnızca İnternete giriyorum.

Note 3 Lollipop almadı. Hala güncelleme desteği açısından tırt. Note 4 ben de istiyorum ama ileride yeni sürümler geldiğinde aylarca beklemek istemiyorum.

S4'de bile pişman ettiği için Samsung telefonlar bana hiç alınası gelmiyor.

Bir konuda '' G4 mı S6 mı alınır ? '' samsung telefonlarına para verilmez dedim ve recep baltaş donanımsal olarak özellik olarak S6 önde G4 fark atıyordu, diyordu. Samsung rüşvet mi vermiş bilemem ama Touchwiz S4 gibi telefonlarda bile kasıyor sanki bunu bilmemiş gibi konuşup ve bana yanlış bilgilendirmeden görüşümü belirtiğim halde ban attı.

Test ettiniz mi ?Arama ekranına gelin ve 277634#*# yazın. Karşınıza servis menüsü çıkacak. Servis menüsünden:

Device Test > Service Menu > Manual Test > Touch Draw Test > Manual

Yalnız S6 biraz önde evet. Ama kağıt üstünde tabi ki. S6'da ram sorunu var. Bu yazılımla düzelecek bir durum. Yine de çok stabil çalışıyor. S4 nasıl kasıyor bilemiyorum ama bende S4 Mini vardı kasma yaşamadım. Hafızası düşük olduğu için sattım. S4'de varsa onu bilemem. Ama Note 2 bile şuan daha stabil durumda. Yani bende mi sorun var bilmiyorum ama arkadaşım şuan hızlı bir şekilde kullanıyor telefonu. Samsung'un Galaxy Pocket ve Galaxy Fame modellerini kullandım. Gerçekten saç baş yolduracak derecede kasma yaşadım. Ancak 300 TL'ye de fazla bir şey beklemem doğru olmaz.

Note 3 Lollipop almadı. Hala güncelleme desteği açısından tırt. Note 4 ben de istiyorum ama ileride yeni sürümler geldiğinde aylarca beklemek istemiyorum.
Güncelleme gelmesi her zaman iyi değildir. 5.0 Lollipop güncellemesini ilk alan cihazları kullananların çoğu şikayetçiydi. LG G3 kullanırken ben de güncellemiştim. Çoğu klasik ve alıştığım şey değişmişti. Yani güncelleme her zaman hayra alamet olmuyor ki Note 4 veya G4 gibi cihazlarında güncellemeye ihtiyacı yok mesela.

Evet öyle ama bir düşünsene Note 4 alıyorsun 2000'e Android M gelmiyor. Telefon güncelliğini yitiriyor. Çıldırırsın (gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgim yok. ancak Samsung'un güncelleme desteğindeki zayıflığını bu şekilde anlatmak istedim. )

O konuda haklısın. Ama yine de güncelleme olayı bazen hayırdan çok kötülük getiriyor. Yine de siz bilirsiniz. İsterseniz telefonu alırken ikisini de yan yana getirin tercihinizi ona göre yapın. Biz burdan ne desek ne anlatsak boş.

Test ettiniz mi ?Arama ekranına gelin ve 277634#*# yazın. Karşınıza servis menüsü çıkacak. Servis menüsünden:

Device Test > Service Menu > Manual Test > Touch Draw Test > Manual
Bende farklı bir görüntü çıkıyor, orada herhangi bir sorun gözükmüyor.

Haklısın samsung note serisini daha çok özene bezene yapıyor bende samsunga sadece note serisi olarak bakıyorum , S6 güzel ama uzun sürede oda küçük kasmalar yapıyor , touchwiz kötü yani note serisinide batırıyor kuzenimde note 3 var benimde G2 bilenler bilir o kasarken normal rehber olsun galeri olsun geçişlerde azda olsa var ama G2 tıkır tıkır.

S6 piyasaya sürüleli uzun süre olmadığı için küçük kasmalar yapıp yapmayacağını bilemeyiz. Şuan küçük bir ram problemi var ancak o da güncellemeyle düzelecek. Ayrıca Note 3'de kasma olayı yok. Bu konuda taraflı konuştuğunuzu düşünüyorum. Zaten G2'nin dengi Note 3 değil s4. Dediğim gibi Note 2'de bile o tür durumlar yaşanmıyor. LG G2'de kasmıyor Note 3'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…