G4 vs iPhone 6

S6 piyasaya sürüleli uzun süre olmadığı için küçük kasmalar yapıp yapmayacağını bilemeyiz. Şuan küçük bir RAM problemi var ancak o da güncellemeyle düzelecek. Ayrıca Note 3'de kasma olayı yok. Bu konuda taraflı konuştuğunuzu düşünüyorum. Zaten G2'nin dengi Note 3 değil s4. Dediğim gibi Note 2'de bile o tür durumlar yaşanmıyor. LG G2'de kasmıyor Note 3'de.
Durum şöyle ki Note 3'e filan lafım yok telefonun donanım ve özellikleri güzel ben oyunlarda filan kasıyorda demiyorum ama touchwiz arayüzünde kasıyor kendi gözümle gördüm , ben telefon karşılaştırmayı severim kuzenimden istedim ve aynı anda uygulamalara giriş çıkış yaptım (Ram temizleme filan yaptım). Bu arada S4 bence asla G2'nin dengi olamaz aynı yılda çıktılar ve herkes öyle sayıyor , G2'nin rakibi note 3 ve bence berabereler 2 sininde alınası tarafları var , ha şöyle note 3 te touchwiz arayüzü olmasa G2'den bir tık önde olabilirdi.

Durum şöyle ki Note 3'e filan lafım yok telefonun donanım ve özellikleri güzel ben oyunlarda filan kasıyorda demiyorum ama touchwiz arayüzünde kasıyor kendi gözümle gördüm , ben telefon karşılaştırmayı severim kuzenimden istedim ve aynı anda uygulamalara giriş çıkış yaptım (RAM temizleme filan yaptım). Bu arada S4 bence asla G2'nin dengi olamaz aynı yılda çıktılar ve herkes öyle sayıyor , G2'nin rakibi note 3 ve bence berabereler 2 sininde alınası tarafları var , ha şöyle note 3 te touchwiz arayüzü olmasa G2'den bir tık önde olabilirdi.
Arayüzde kasma durumu olamaz. Sadece LG G2'ye göre 1 saniye daha geç açılıyordur. Bu da bir kasma veya sorun değil. Fanboyluk yapmanın lüzumu yok. LG G2 her açıdan çok iyi bir telefon. Ancak Note 3 ile kıyaslanamaz. Bak mesela aşağıdaki video'yu izleyebilirsin. Note 3 uygulamalarda biraz daha hızlı açılıyor ve ikisi arasındaki ekran farkına göz atmanı isterim. Note 3'e göre G2 çok soluk ve basit duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. G3 ve Z2 arasından karar vermek için bir konu açtım. Oradaki görüşler doğrultusunda ikisinden birini tercih edeceğim.
LG G3 alma kesinlikle. Benim daha önceki telefonum G3'dü. Ancak 2K ekranından dolayı aşırı ısınma ve şarj sorunları vardı. Z2 iyidir.

LG G3 alma kesinlikle. Benim daha önceki telefonum G3'dü. Ancak 2K ekranından dolayı aşırı ısınma ve şarj sorunları vardı. Z2 iyidir.

Ben de G3'e soğuk bakıyordum. Ancak bir arkadaşım kullanıyor. Ne ısınma ne de şarj sorunu var diyor. Bana da pek inandırıcı gelmedi ama ...

Ben de G3'e soğuk bakıyordum. Ancak bir arkadaşım kullanıyor. Ne ısınma ne de şarj sorunu var diyor. Bana da pek inandırıcı gelmedi ama ...
Kullanım amacına göre G3'de iyi. Ama adam sadece müzik dinleyip bir kaç video izliyorsa ısınma ve şarj sorunu doğal olarak olmaz. Ama telefon performans telefonu değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı