G4 vs iPhone 6

Arkadaşlar bugün Vatan'dan Note 4 aldım. Hepinize teşekkürler. Resimleri şuan maalesef atamıyorum. Bilgisayarım servisde. Daha sonra atarım.

Bende biraz bahsetmek isterim görüşlerimden.
Öncelikle JB yaptıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor çoğu kişi için, ama ben olsam yapardım.
iPhone 4S'e iOS 9 geldi ama bence gelmese daha iyiydi.
Şarj konusunda da ben çok fazla iPhone kullandım diyemem ama kutudan yeni çıkmış orjinal iPhone 6 64GB 10 dakikalık kullanımda (sadece ayarlar, appstore vs.) %12 şarj azaldı.
Kamera konusunda gerek uygulama olsun gerek donanım olsun bir tık önde.
O dediğin şey UX 4.0'de olmuyor, Android 5.1 gayet akıcı ve hızlı ve bunu TouchWiz ile aynı tutamazsınız.
Güncelleme konusunda LG L90 gibi düşük modellerine de lollipop güncellemesini yayınladı, G2, G3, G4 güncellemeye devam edeceğini düşünüyorum.
Yeni çıkan telefonlar daha uzun ömürlü, örneğin babam 2.5 senedir G2 kullanıyor ve halen daha arayüzde bir takılma yok.

Bunlar benim görüşlerim.

Çoğu noktada haklısın. Kutudan yeni çıkmış iPhone 6'nın şarj meselesine gelirsek telefonu ben ilk alıp kurulumunu yaptığımda çok ilginç bir şekilde şarjı bayağı hızlı gidiyor ve telefonda ısınma kendini hissettiriyordu. Biraz şarj ettikten sonra telefon normale döndü.

Sonuç olarak demem o ki Android ve iOS'un kendine göre artılar ve eksileri var. Bence ikisi de çok iyi işletim sistemi. Android'in kastığına inanmıyorum. Ben bir tek 300 liralık samsung'un düşük modellerine arayüzde bariz bir kasma gördüm. Şurada Android kullanan ve iOS'u kötüleyen, iOS kullanıp Android'i kötüleyen çok kişi var. Tarafsız yaklaşıldığında insanın kendi ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre iki telefonda önerilebilir.

Çok haklısın, demek istediğim şey tam da buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…