G402 Hyperion Fury vs G303 Daedalus Apex

G402 VS G303

• G303

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yukarıda da belirttiğim 2 mause arasında kaldım. Sizce hangisi daha uzun ömürlü ve sağlamdır? Veya en fazla 250TL'ye kadar olan bu mauselara alternatif bir ürün önerebilir misiniz?

G303'ün sensörü daha iyi. PMW 3366 sensör kullanıyor ki bu piyasadaki en iyi sensörlerden ve bazı kişiler tarafından en iyi sensör olarak adlandırılıyor. Donanımsal olarak G303 daha iyi olsa da işin bir de ergonomi kısmı var. G303 daha çok pençe olarak adlandırılan tutuş şekline uygun. 402 ise avuç içi denilen tutuş sekline. Ben ikisini de denediğimde 402'nin benim elim için daha rahat olduğunu fark edip onu aldım. Sen de bir dene.
Tutuş şekilleri şöyle:
images (6).jpg

402'de parmak ucu rahat değil. Pençe de aynı şekilde. 303 tam tersi daha çok pençe ve parmak ucunda daha rahat. 402 ise avuç içinde çok rahat. Deneme fırsatın yoksa bunu düşünebilirsin.

Herkese önerileri ve görüşleri için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın 1 gün ban yemiştim cevap veremedim. Arkadaşımın yanına uğrayıp elindeki mouse çeşitlerine baktım, "195 TL G402, G502 ise elimde son kaldı al onuda bitsin 250TL'ye bırakayım" dedi bende G502'yi aldım. Tekrardan kusura bakmayın 1 gün ceza aldığım için yazamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı