left10ction
Hectopat
Arkadaşlar sorum konudaki gibi. Veya Amazon İngiltere'den kullanılmış G PRO X mi alsam sizce ne yapmalıyım?

İkisi de fiyatını hak etmiyor. Bütçen nedir?
Arctis 1 Wireless'e bakılabilir.
Sağ-sol seslerini dengesiz veriyor ve çok çabuk kırılıyor diye biliyorum.Arctis 1 Wireless'e bakılabilir.
Miki iyi değil diyorlar o da karşı taraf sizin sesinizi duymuyor kadar kötü değil mikrafondan stüdyo mikrafonu kalitesi beklemiyorsan g435 alabilirsin arkadaşım çok memnun ben de alacaktım da bütçeyi baya bi aştığı için alamadım zam gelir yakında daArkadaşlar sorum konudaki gibi. Veya Amazon İngiltere'den kullanılmış G PRO X mi alsam sizce ne yapmalıyım?

Yanlış biliyorsun, o ürün SteelSeries Arctis Prime modeli. Ek olarak bu bilgiyi ben paylaşmıştım foruma.Sağ-sol seslerini dengesiz veriyor diye duymuştum.
Arctis 7 ile aynı sürücüyü kullanıyor.Kanka başka bir şey önerir misin bence asıl o kulaklık o parayı hak etmiyor.
Yanlış biliyorsun, o ürün SteelSeries Arctis Prime modeli. Ek olarak bu bilgiyi ben paylaşmıştım foruma.
Arctis 7 ile aynı sürücüyü kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.