@atabeerk Baktığın site "Bottleneck Calculator" veya buna benzer bir site olmalı. O tür siteleri forumda önermiyoruz zira çoğunlukla yanıltıcı veya yanlış oluyorlar. O tür sitelere güvenip bir işe kalkışmayın derim.
Öngörülüyor dedim, tam doğru bilgi veremiyor olabilirler ama benim düşüncemde buna yakın, oyundaki ayarlar yükseltilerek birazda olsa darboğaz azaltılabilir. (Cpuya yük bindirenler kapalı olacak şekilde)
Çöpe giden bir şey yok ekran kartı cepte. İleride imkan olunca işlemciyi güncellersin.
Ayrıca CSGO biraz işlemciye yönelik oyun. Ekran kartı güncellemesi performansı ne kadar etkiler bilmiyorum. Tek oynayacağınız oyun CSGO ise RX 460 alın.
Çöpe giden bir şey yok ekran kartı cepte. İleride imkan olunca işlemciyi güncellersin.
Ayrıca CSGO biraz işlemciye yönelik oyun. Ekran kartı güncellemesi performansı ne kadar etkiler bilmiyorum. Tek oynayacağınız oyun CSGO ise RX 460 alın.
Hocam Rx 460 e spor oyunlar için gayet yeterli bende LoL oynuyorum 70 120 arası fpsler alıyorum ve birde Battlefield 3 var oynadıgım eski bir oyun fakat grafikleri sağlam bir oyun biliyorsundur belki Highda 70 80 fps ultrada 45 fps aldım low mediumda 100lere uçuyor fps zaten demeye gerek bile yok.