G4560 için RX 460 OEM vs RX 570

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 3.943
Baktım hiç olmayacak bir kasa feğil sanırsam içinde 400 watt güç kaynağı var masraf etmek istemiyorsan ekran kartını al tak ve böyle dene bir zarar geleceğini sanmıyorum en fazla oyundayken kendini kapatır sistem amdnin sitesindede en az 400 watt psu öneriyor.
Her halükarda değiştirmek istiyorum PSU'yu ya çok ses çıkarıyor Everest. O zaman bu kasa beni idare eder değil mi ? Aldığımda takarım kartı 80 dereceleri görürsem değiştiriceğim artık kasayı da yapacak bir şey yok.

Her halükarda değiştirmek istiyorum PSU'yu ya çok ses çıkarıyor Everest. O zaman bu kasa beni idare eder değil mi ? Aldığımda takarım kartı 80 dereceleri görürsem değiştiriceğim artık kasayı da yapacak bir şey yok.
Fan devrini ayarladıktan sonra 80 derece göreceğini sanmıyorum aynen idare eder seni bu kasa psuyuda en az 500 watt al bunu alabilirsin

Fan devrini ayarladıktan sonra 80 derece göreceğini sanmıyorum aynen idare eder seni bu kasa psuyuda en az 500 watt al bunu alabilirsin

Bunu düşünüyordum aynısı mı ?

Bunu da alabilirim veya

Sanırım değil 80 plus sertifikalı oldugu yazmıyor bunun ve üstündeki tellerdende aynı olmadığı belli oluyor biri gümüş biri siyah attığım psu daha kaliteli.

CSGO önceliğim oynayacağım oyunlar için ve her şey lowda oynuyorum oyunu RX570 ile drop yiyeceksem mantıksız değil mi ?
Benim görüşüm şu 1080p oynayacaksaniz bir miktar sıkıntı olacaktır ama bunun önüne fps kısıtlama ile geçebilirsiniz. Ayrıca cok yüksek dereceli darboğazlarda droplar oluşur. Sizin islemciniz tahmini yuzde 7 8 kayıp verecek bunun drop yasatmamasi lazım ve rx 570 almanız yönünde tavsiye ediyorum. Hem güncel oyun performansi iyi, hem de islemciniz ilerde değişebilir ve rx 570 daha iyi performans verebilir

Benim görüşüm şu 1080p oynayacaksaniz bir miktar sıkıntı olacaktır ama bunun önüne fps kısıtlama ile geçebilirsiniz. Ayrıca cok yüksek dereceli darboğazlarda droplar oluşur. Sizin islemciniz tahmini yuzde 7 8 kayıp verecek bunun drop yasatmamasi lazım ve rx 570 almanız yönünde tavsiye ediyorum. Hem güncel oyun performansi iyi, hem de islemciniz ilerde değişebilir ve rx 570 daha iyi performans verebilir
1024x768 Full low oynayacağım CSGO'yu. Bir de Kasam Everest EC337 PSU değişeceğim tabii ki ama sorun olur mu ? Isınma açısından.

1024x768 Full low oynayacağım CSGO'yu. Bir de Kasam Everest EC337 PSU değişeceğim tabii ki ama sorun olur mu ? Isınma açısından.
Dediğim gibi islemcin biraz sıkıntıya girer fps_max 150 yapabilirsin drop konusuna gelecek olursa gtx 1050 3gb var drop oluyor nadiren sende de olabilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı